• پنجشنبه / ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404061307844
  • خبرنگار : 71496

ژنرال صهیونیست: طرح اشغال غزه فاجعه‌ای برای اسرائیل خواهد بود

ژنرال صهیونیست: طرح اشغال غزه فاجعه‌ای برای اسرائیل خواهد بود

ژنرال ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی هشدار داد که طرح اشغال شهر غزه می‌تواند به نتایج فاجعه‌باری برای اسرائیل منجر شود چرا که ارتش این رژیم توانمندی‌ها، امکانات زمینی و ابزارهای جنگی لازم برای پایان دادن به جنگ علیه جنبش حماس را در اختیار ندارد.

به گزارش ایسنا، اسحاق بریک، ژنرال بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی امروز (پنجشنبه) گفت که طرح بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم درباره اشغال دوباره شهر غزه که با وجود مخالفت ایال زامیر، رئیس ستاد ارتش، به این تشکیلات نظامی تحمیل شد، به منزله تله مرگی برای سربازها و اسرای صهیونیست است.

بریک در این مصاحبه گفت: «زمانی که ارتش اسرائیل وارد شهر غزه شود تمامی مراکز کنترل حماس به دیگر مناطق در خارج از شهر غزه منتقل خواهند شد، به این شکل مرکز قدرت حماس به نقاط دیگری منتقل می‌شود و در واقع حضور ارتش در بخش‌هایی از شهر غزه هرگز تاثیری بر استمرار عملیات‌های حماس نخواهد گذاشت.»

این نظامی بازنشسته رژیم صهیونیستی در گفت‌وگویی با روزنامه عبری معاریو تصریح کرد: «با وجود اظهارات فرماندهان نظامی، حماس شکست نخورده و این جنبش همچنان بر شبکه گسترده تونل‌های خود که صدها کیلومتر طول داشته و تنها بخش کوچکی از آنها تخریب شدند، تکیه دارد.»

این نظامی سابق رژیم صهیونیستی در ادامه با انتقاد از سیاست‌های کابینه این رژیم به ریاست بنیامین نتانیاهو در سال‌های گذشته، او را متهم کرد که مسئول انتقال وجوه دریافتی از قطر به حماس است که این «جنبش از آن برای ساخت صدها کیلومتر تونل استفاده کرد.» همچنین بریک نتانیاهو را مسئول کاهش تعداد نیروهای زمینی تا یک‌سوم نسبت به دو دهه گذشته دانست و گفت، این مسئله موجب شد که توان ارتش برای ماندن در مناطقی که در آنها نفوذ کرده کاهش یابد و مجبور شود به حملات هوایی متعدد بسنده کند.

بریک ضمن اذعان به اینکه ارتش رژیم صهیونیستی نیروهای متخصص و ویژه‌ای را برای مقابله با تونل‌های حماس ایجاد نکرده و فناوری‌های خود را به اندازه کافی برای نابود کردن این تونل‌ها توسعه نداده است، تاکید کرد، بیانیه‌های منتشر شده از سوی ارتش رژیم صهیونیستی درباره نابود کردن زیرساخت‌های حماس گمراه‌کننده هستند.

او افزود: «استمرار جنگ در داخل شهر غزه موجب وارد آمدن خسارات و تلفات بزرگی به غیرنظامیان فلسطینی و نیز سربازان اسرائیلی شده و به انفجاری بی‌سابقه برای اسرائیل منجر خواهد شد و احتمال دارد حتی آخرین هم‌پیمان‌های اسرائیل نیز حمایت‌های خود را از آن متوقف کنند.»

این نظامی سابق رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: «اشغال دوباره شهر غزه هرگز منجر به شکست حماس نخواهد شد بلکه اسرائیل بدون هیچ دستاورد نظامی و در حالی که در سطح بین‌المللی منزوی شده و متحمل تلفات انسانی و زیان‌های اقتصادی و اجتماعی بزرگی شده، آنجا را ترک خواهد کرد.»

ایال زامیر، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی چهارشنبه اعلام کرد که ارتش اشغالگر مرحله دوم عملیات موسوم به ارابه‌های گدعون را در غزه آغاز کرد.

مرکز رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز روز چهارشنبه اعلام کرد که یک نماینده ارتش این رژیم در جلسه غیر علنی کمیته امور خارجه و امنیت کابینه رژیم صهیونیستی اذعان کرد که این اطمینان وجود ندارد که اشغال شهر غزه به تضعیف جنبش حماس منجر شود.

اختلاف‌نظرها در اراضی اشغالی پس از آن بالا گرفت که جنبش حماس گروه‌های فلسطینی موافقت خود را با پیشنهاد رائه شده از سوی میانجی‌های قطری و مصری اعلام کردند اما تل‌آویو این پیشنهاد را نادیده گرفت و بدون اعلام پاسخ رسمی خود به آن، تنها اعلام کرد که قراردادهای جزئی را نمی‌پذیرد، در حالی که پیشنهاد ارائه شده از سوی میانجی‌ها مطابق پیشنهادی بود که پیش از این استیو ویتکاف، فرستاده آمریکا طرح کرده بود و تل‌آویو نیز قبلا موافقت خود را با آن اعلام کرده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha