• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404021611352
  • خبرنگار : 71649

چمران عنوان کرد

رفع حواشی باغات پایتخت با به نتیجه رساندن قانون اصلاحات باغ/ برگزاری جلسه با دیوان عدالت اداری برای حل مشکل باغات

رفع حواشی باغات پایتخت با به نتیجه رساندن قانون اصلاحات باغ/ برگزاری جلسه با دیوان عدالت اداری برای حل مشکل باغات

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اختلاف با دیوان عدالت اداری در موضوع باغات، گفت:‌ اگر قانون اصلاحات باغ را زودتر به نتیجه برسانیم به صورت ریشه‌ای موضوع باغات ساماندهی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، مهدی چمران در جلسه امروز (سه‌شنبه) شورای شهر تهران با اشاره به تخلفات در پرونده‌های باغات اظهار کرد: دیوان، اکثر پرونده باغات را غیرباغ اعلام می‌کند و امیدواریم با برنامه‌ای که تنظیم کردیم این روند اصلاح شود. قضات رأی غیرباغ می‌دهند و به راه‌های مختلف حتی برای فاوا می فرستند اما برای شورا آن را نمی‌فرستند.

وی افزود: جلوی این موضوع را گرفتیم و هفته آینده جلسه‌ای با دیوان عدالت اداری داریم که موضوع را حل و فصل کنیم. تلاش ما این است که درختی از بین نرود و به رغم همه تهمت‌ها و دروغ‌هایی که نسبت می‌دهند، می‌بینید که چگونه تلاش می‌کنیم.

رئیس شورای شهر تهران با بیان این‌که عده‌ای که از این موضوع سود کلان می‌برند، یا وکیل هستندو یا دلال، گفت: این افراد ارقام بالایی می‌گیرند و قطعاً و یقیناً به جایی هم نمی‌رسند. همانطور که در فضای مجازی عده‌ای را فریب می‌دهند، این‌ها هم فریب‌کارند و قرارداد می‌بندند و ادعا می‌کنند پرونده باغ شما را غیرباغ می‌کنیم اما کار را به جایی نمی‌برند.

وی ادامه داد: دوستان و به ویژه خبرنگاران را هوشیار می‌کنم که بخشی از این تقصیرات به کمیسیون شهرسازی برمی‌گردد.

احمد علوی در واکنش به سخنان رئیس شورای شهرتهران در مورد لزوم حفظ باغات و درختان در تهران با تأکید بر لازم الاجرا بودن قانون باغات، گفت: اینکه در برخی موارد مربوط به زمین‌های زیر ۲۰۰۰ متر، افرادی تماس می‌گیرند و با اطلاع از اینکه پرونده‌شان در کارتابل کدام عضو شوراست، درخواست‌هایی مطرح می‌کنند، جای سوال دارد.

وی با بیان اینکه من به شخصه دیروز درگیر یکی از این پرونده‌ها بودم و این افراد ما را در موضع ضعف قرار می‌دهند و این ادعا که عضو شورا می‌تواند پرونده‌ای که مربوط به باغ است را به دلخواه تعیین تکلیف کند، دروغ است و امکان ندارد، اظهار کرد: از شهروندان می‌خواهم که  اجازه دهند این موضوع در مسیر قانونی خود پیش برود و از مراجع قضایی نیز تقاضا کرد این مشکلات را برطرف کنند تا با چنین مواردی مواجه نشویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha