«صاحب سروش فر»، رئیس جهاددانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد امروز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت در این نشست گفت: جهاددانشگاهی در زمینه های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در سطح این استان فعالیت دارد.
وی افزود: جهاددانشگاهی در سطح کشور بصورت یک شبکه عمل می کند که در استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه های مختلف آماده همکاری و تعامل با پارک علم و فناوری است.
سروش فر اظهارکرد: یک طرح تولید ۵ آفت کش گیاهی و ۵ آنتی بیوتیک دامی در شهرستان گچسارن این استان داریم که تا کنون حدود ۴۰ میلیارد تومان هزینه این طرح شده و هم اکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
رئیس جهاددانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: برای راه اندازی کامل این طرح دانش بنیان که کمک شایانی به کاهش سموم و آنتی بیوتیکهای شیمیایی در تولیدات گیاهی و دامی خواهد داشت، ۴۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
همچنین «سیدنصرالله افتخاری»، رئیس پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه این نشست گفت: پارک علم و فناوری بیشتر در دو حوزه تبدیل ایده های اولیه به محصول و حمایت از شرکتهای دانش بنیانی که محصول خود را تولید کردند و دنبال تجاری سازی هستند، فعالیت می کند.
وی افزود: دست یاری و همکاری به سمت جهاددانشگاهی استان در زمینه های مختلف دراز می کنیم و آمادگی کامل برای همکاری های دوجانبه در جهت توسعه استان و خدمت به مردم داریم.
افتخاری از احداث پالایشگاه گیاهان دارویی در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و اظهارکرد: یکی از ظرفیت های مهم این استان داشتن گیاهان دارویی است که راه اندازی این پالایشگاه نقش مهمی می تواند در این خصوص ایفا کند.
رئیس پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: امیدوارم این دو مجموعه بتوانند با همفکری و هم افزایی اقداماتی که مردم استان کهگیلویه و بویراحمد از آنها منتفع شوند انجام دهند.
انتهای پیام
نظرات