• جمعه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۴۱
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1404021913407
  • خبرنگار : 71263

صادرات مایعات گاز طبیعی آمریکا رکورد زد

صادرات مایعات گاز طبیعی آمریکا رکورد زد

داده‌های ردیابی کشتی نشان می‌دهد که صادرات مایعات گاز طبیعی آمریکا، با وجود جنگ تجاری میان واشنگتن و پکن، در آوریل به بالاترین حد خود رسید.

به گزارش ایسنا، تحولات تجاری اخیر، صادرات مایعات گاز طبیعی (NGL) آمریکا مانند اتان، بوتان و پروپان را که برای تولید پلاستیک و مواد شیمیایی و همچنین برای گرم کردن و پخت و پز استفاده می شود، تهدید کرده است. صادرات آمریکا از سال ۲۰۱۰، هر سال به لطف فراوانی گاز طبیعی شیل ارزان، به بالاترین حد خود رسیده است.

مایعات گاز طبیعی که عمدتا از گاز طبیعی خام در طی فرآوری استخراج می‌شوند، جدیدترین محصولات انرژی هستند که در تشدید جنگ تجاری بین دو اقتصاد بزرگ جهان گرفتار شده‌اند. طبق آمار دولت آمریکا، تقریبا نیمی از صادرات اتان آمریکا به چین می رود و تمام واردات اتان چین از آمریکا است و عملا هیچ گزینه ای برای منابع جایگزین وجود ندارد. 

شرکت‌های پتروشیمی چینی از اتان، به‌ عنوان خوراک استفاده می‌کنند، زیرا ارزان‌تر از نفتا است و همزمان، تولیدکنندگان نفت و گاز آمریکا به چین نیاز دارند تا مایعات گاز طبیعی را خریداری کند زیرا عرضه داخلی از تقاضا بیشتر است.

اما داده‌های شرکت کپلر نشان داد که صادرات به چین در آوریل، ۳۵ درصد کاهش یافت و به ۶۱۹ هزار بشکه در روز رسید که پایین‌ترین میزان از نوامبر ۲۰۲۳ است. دو منبع آگاه، هفته جاری، به رویترز گفتند که چین، واردات اتان از آمریکا را از تعرفه ۱۲۵ درصدی که اوایل ماه جاری اعمال کرده بود، معاف کرد. سایر کشورها، خرید مایعات گاز طبیعی آمریکا را افزایش دادند و ضرر آمریکا از خرید کمتر چین را جبران کردند. 

داده‌های کپلر نشان داد که هند خرید خود را بیش از سه برابر کرده و به رکورد ۱۷۹ هزار بشکه در روز رسانده است. برزیل خریدش را بیش از دو برابر افزایش داده و به ۱۱۳ هزار بشکه در روز رساند که بالاترین میزان در پنج سال گذشته است و ژاپن که دومین خریدار بزرگ مایعات گاز طبیعی آمریکا است، وارداتش را با ۶۴ درصد افزایش، به حدود ۴۰۰ هزار بشکه در روز رساند که بالاترین میزان از فوریه ۲۰۲۳ است.

بر اساس گزارش رویترز، اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش بینی کرد که تولید اتان آمریکا در سال جاری، با ۳.۶ درصد افزایش، به ۲.۹ میلیون بشکه در روز خواهد رسید و بیشتر این رشد تولید برای تامین تقاضای رو به رشد بین المللی صادر خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha