• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404022014237
  • خبرنگار : 50975

نماینده مردم شهرکرد در مجلس تاکید کرد؛

افزایش بودجه چهارمحال و بختیاری در حوزه محرومیت‌زدایی

افزایش بودجه چهارمحال و بختیاری در حوزه محرومیت‌زدایی

ایسنا/چهارمحال و بختیاری نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: ۴۳ همت اعتبار بخش توازن که در اختیار وزارتخانه‌ها بود با تلاش نمایندگان در مجلس به تناسب استان‌ها از سهم ۴۳ همتی، ۸۱۷ میلیارد تومان برای چهارمحال‌وبختیاری مصوب شد.

احمد راستینه امروز ۲۰ اردیبهشت‌ در شورای برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به تحولات بودجه‌ای اخیر اظهار کرد: در سال‌های گذشته بودجه محرومیت‌زدایی عمدتاً در قالب ملی تعریف می‌شد و استان‌ها در تصمیم‌گیری دخالتی نداشتند، اما امسال شاهد تغییر اساسی هستیم؛ به‌طوری‌که سهم مصوب برای چهارمحال و بختیاری به ۸۱۷ میلیارد تومان افزایش یافت.

نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس افزود: این رقم به پروژه‌های ماده ۲۳ اختصاص دارد و میان نمایندگان استان نیز به‌صورت مساوی تقسیم شد، به‌طوری‌که هر نماینده حدود ۲۱۸ میلیارد تومان سهم خواهد داشت. با این حال، پروژه‌هایی که فاقد ماده ۲۳ باشند از این بودجه بهره‌مند نمی‌شوند و باید براساس اولویت‌ها و نیازهای استان در برنامه‌ریزی قرار گیرند.

راستینه با انتقاد از عملکرد ضعیف برخی دستگاه‌ها در تهیه مستندات مطالعاتی برای اخذ ردیف‌های ملی،  گفت: متأسفانه در کمیسیون تلفیق بودجه، به دلیل نبود پایه مطالعاتی قوی، بسیاری از پروژه‌ها از بودجه ملی بی‌بهره می‌مانند. لذا ضروری است هر دستگاه یک پروژه پیشران را با هماهنگی شورای برنامه‌ریزی معرفی کند تا زمینه برای اخذ ماده ۲۳ و جذب اعتبار فراهم شود.

وی همچنین به عملکرد ضعیف استان در حوزه مولدسازی اشاره کرد و گفت: در گزارش اخیر، عدد مولدسازی رضایت‌بخش نبود. استان‌های همجوار اقدامات مؤثری در این زمینه داشته‌اند، لذا اگر توسعه استان هدف ماست، باید با نگاه هم‌افزا و فرادستگاهی به موضوع مولدسازی نگاه کنیم.

نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس در پایان گفت: دشت شهرکرد با داشتن ۱۵۰ میلیون مترمکعب تخصیص آب از رودخانه کارون، از ظرفیت بالایی برای توسعه برخوردار است، اما تاکنون هیچ اقدام مؤثری برای اخذ ماده ۲۳ و تخصیص بودجه به این منطقه انجام نشده است. این در حالیست که می‌توان با برنامه‌ریزی دقیق از این ظرفیت برای ارتقای زیرساخت‌های آب، فاضلاب، راه و سایر خدمات استفاده کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha