• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1404022014259
  • خبرنگار : 71498

کاهش سوزاندن گازهای مشعل

کاهش سوزاندن گازهای مشعل

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: سال گذشته بیش از ۳۰ درصد گاز تولیدی این شرکت به شبکه سراسری تحویل شده و افزون بر تأمین انرژی، سبب کاهش سوزاندن گازهای مشعل و کاهش آلایندگی محیط‌زیست شده است. این روند امسال هم ادامه دارد تا مقدار سوزاندن گازهای مشعل به صفر برسد.

به گزارش ایسنا، ابراهیم پیرامون امروز در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در جمع خبرنگاران از افزایش قابل‌توجه تولید نفت و گاز در سال گذشته خبر داد و گفت: برنامه‌های توسعه‌ای و کاهش آلایندگی به‌صورت مستمر در حال اجراست تا افزون بر حفظ ظرفیت تولید، از سرمایه‌های ملی نیز صیانت شود.

وی با اشاره به برنامه‌های افزایش و نگهداشت تولید، گفت: با وجود گذشت سال‌ها از بهره‌برداری از میدان‌های نفتی، ظرفیت‌های زیرزمینی بسیار عظیمی همچنان وجود دارد که باید با سرمایه‌گذاری‌های لازم و توسعه میدان‌های جدید، این ظرفیت‌ها فعال شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با اشاره به عملکرد این مجموعه در دولت چهاردهم، اظهار کرد: با هماهنگی کامل با برنامه‌های ابلاغی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت، شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب توانسته‌ است افزایش قابل‌توجهی در تولید نفت کشور ایجاد کند. اجرای این برنامه‌ها سبب شده تا مناطق نفت‌خیز سهم بسزایی در تأمین انرژی و کاهش ناترازی گاز کشور ایفا کند.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب درباره برنامه‌های کاهش آلایندگی و جلوگیری از سوزاندن گازهای مشعل اظهار کرد: اقدام‌های اجرایی برای کاهش این روند به حداقل ممکن در حال انجام است. امیدواریم تا سال ۱۴۰۵ مقدار گازسوزی به شکل چشمگیری کاهش یابد و در سال‌های آینده این روند تکمیل شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با اشاره مقدار تولید نفت و چالش‌های افت طبیعی مخازن تصریح کرد: با انجام اقدام‌های عملیاتی و توسعه میدان‌ها، تولید نفت کشور حفظ شده است و افزایش تولید نیز به‌عنوان یکی از اولویت‌های مهم صنعت نفت دنبال می‌شود. این اقدام‌ها نه‌تنها سبب جبران افت طبیعی مخازن می‌شود، بلکه به افزایش ظرفیت تولید و بهبود کیفیت نفت خام ایران خواهد انجامید.

پیرامون با بیان اینکه با مدیریت شرایط دینامیکی تولید، کیفیت مطلوب نفت حفظ می‌شود، گفت: با گذشت سال‌ها از بهره‌برداری از میدان‌های نفتی، شرایط تولید نفت تغییر کرده و امروز بخش قابل‌توجهی از نفت استخراج‌شده در مناطق نفت‌خیز کشور همراه با آب نمک است. این موضوع ضرورت استفاده بهینه از واحدهای نمک‌زدایی را دوچندان کرده است تا کیفیت و استاندارد نفت تولیدی حفظ شود.  

وی با بیان اینکه واحدهای نمک‌زدایی باید به‌عنوان بخشی از زنجیره تولید نفت، ظرفیت کافی داشته باشند و فرآیندهای عملیاتی آنها به‌طور دقیق مدیریت شود، گفت: شرایط تولید نفت بسیار متغیر و کاملاً دینامیک است و اصلاحاتی که در واحدهای نمک‌زدایی اعمال می‌شود، نقش مهمی در حفظ کیفیت نفت خواهد داشت.  

پیرامون با اشاره به نوسانات موجود در کیفیت نفت اظهار کرد: این مسئله در طول تاریخ صنعت نفت ایران وجود داشته است و حتی در دوران‌های مختلف مقدار مجاز نوسان‌ها مشخص بوده است. موارد صادراتی نیز بر اساس استانداردهای مشخص صورت می‌گیرد و پالایشگاه‌ها نیز در مدیریت این نوسانات عملکرد مؤثری دارند تا نفت تولیدی وارد زنجیره پالایشی با کیفیت مطلوب شود.

وی با بیان اینکه شاهد روند افزایشی تولید نفت و گاز، کاهش آلایندگی و اجرای برنامه‌های توسعه‌ای هستیم، گفت: صنعت نفت ایران در سال‌های اخیر، با وجود تحریم‌های اعمال‌شده بر تجهیزات مورد نیاز، موفق شده است با تکیه بر توان داخلی و حمایت از تولیدکنندگان داخلی، بخش قابل توجهی از نیازهای خود را تأمین کند.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با بیان اینکه شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب سهم ۷۵ درصدی در تولید نفت کشور دارد، اظهار کرد: صنعت نفت در سال‌های اخیر شاهد رشد واقعی بوده و بسیاری از تجهیزات و ملزومات مورد نیاز از طریق شرکت‌های داخلی و فناوری‌های دانش‌بنیان تأمین شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha