• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۹:۵۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1404022014548
  • خبرنگار : 71553

آغاز پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد از دوشنبه

آغاز پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد از دوشنبه

پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد از روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت آغاز می‌شود.

به گزارش ایسنا، پیش فروش بلیت برای بازه زمانی یاد شده در کلیه محورها (مسیرهای رفت تا تاریخ ۳۱ خرداد و مسیرهای برگشت تا یکم تیر) ، از ساعت ۸ تا ۱۰ صبح روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه از طریق سکوهای مجاز فروش اینترنتی بلیت آغاز می شود.

همچنین پیش فروش حضوری بلیت های این بازه زمانی نیز، از ساعت ۱۰ تا ۱۲ روز دوشنبه اردیبهشت ماه، از طریق مراکز مجاز فروش حضوری انجام می پذیرد.

 از ساعت ۱۲ روز دوشنبه به بعد نیز  به صورت همزمان پیش فروش ادامه خواهد داشت.

هموطنان برای کسب اطلاعات بیش‌تر می‌توانند به صورت شبانه‌روزی با سامانه اطلاع‌رسانی راه‌آهن به شماره ۰۲۱۵۱۴۹ تماس بگیرند یا به پایگاه اینترنتی rai.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۱ ۰۰:۲۱

امکان دارد فقط ۵۰ الی ۷۰ درصد پیش فر‌وش شود و چند درصد دیگر دو الی ۳ روزقبل از حرکت هر روزه فروخته شود؟ واقعا نمی دانیم در آینده چی در انتظارمان است و آیا مرخصی می دهند یانه.

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۱ ۱۳:۵۹

اکثریت این عمل انجام میشه یه مقداری میذارن چند روز قبل تاریخ ها پیش فروش میکنن

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۲ ۱۰:۰۹

کو بلیط.گفتن امروز ساعت هشت تا ده.من از ساعت هشت نشستم با کامپیوترو گوشی دارم سروکله میزنم نتونستم بلیط بگیرم.بلیطای ارزونو که دادن به از ما بهترون،یکمم بلیط دو ملیونی گذاشتن که بگن ما بلیط فروختیم.