• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404022115018
  • خبرنگار : 50622

استاد تمام دانشگاه خوارزمی تاکید کرد

مسابقات ارائه سه دقیقه‌ای ابزاری برای تقویت مهارت بیانی

مسابقات ارائه سه دقیقه‌ای ابزاری برای تقویت مهارت بیانی

ایسنا/البرز استاد تمام دانشگاه خوارزمی و داور مسابقات ارائه سه دقیقه‌ای اظهارکرد: ارائه سه دقیقه‌ای روش و ابزاری خوبی برای بیان کوتاه ایده‌ها با حداکثر تاثیرگذاری بر مخاطب است.

ابوالفضل میرزازاده در گفت و گو با ایسنا درباره اهمیت تقویت مهارت ارائه سه دقیقه‌ای بیان و ایده‌ها گفت: امروزه افراد در عرصه‌های شغلی و اجتماعی خود زمانی موفق هستند که بتوانند به خوبی ارتباط برقرار کنند. به ویژه اگر ایده مهمی داشته باشند؛ مهم است که این ایده را به بهترین شکل و با اثر گذرای بالایی در اختیار مخاطبین خود قرار دهند.

وی ادامه داد: برای تحقق این مهارت، لازم است که هوشمندانه مطالب مورد نظرشان را انتخاب کنند و به شکل شیوه مناسب آن را برای مخاطبین خود بیان کنند.

داور مسابقات ارائه سه دقیقه‌ای افزود: این شیوه بیان مناسب در برگیرنده زبان و کلام جسم، نحوه نگاه کردن، کلام گرفتاری و چینش درست موضوعات در کنار یکدیگر است.

این استاد دانشگاه خوارزمی بیان کرد: برخی از افراد ایده‌های خود را طولانی بیان می کنند که این اطاله کلام از حوصله مخاطب خارج بوده و باعث می‌شود که مخاطب به تمام مطالب گوینده گوش نکنند.

داور مسابقات ارائه سه دقیقه‌ای افزود: اگر افراد بتوانند در مدت کوتاهی محتوای ذهنی خود را به مخاطبین خود ارائه کنند؛ در هر شرایطی قادر خواهند بود به بهترین نحو ارتباط ایجاد کرده و تاثیر گذاری بیشتری بر مخاطب در انتقال داده‌های خود داشته باشند.

وی با بیان اینکه تقویت این توانایی باعث می‌شود فرد در گروه‌های کاری و اجتماعی خود تصمیم ساز خوبی باشد، عنوان کرد: وقتی یک ایده به خوبی و کاملا شفاف به مخاطب منتقل شود، یقینا جمع و مخاطبین هم بهتر می‌توانند در مورد آن تصمیم بگیرند.

میرزازاده گفت: در واقع تقویت وتکرار این نوع بیان باعث می‌شود که به یک توانایی، عادت کاری و روزمره تبدیل شود. طبیعتا افرادی که می‌توانند خوب صحبت کرده و مطالب را به خوبی به مخاطب خود منتقل کنند، امروزه موفق‌تر خواهند بود.

وی ادامه داد: تبلیغات درباره ارایه سه دقیقه‌ای در دو بخش نیاز به کار دارد، اینکه افراد از وجود چنین مسابقه‌ای مطلع شوند و دیگر اینکه افراد بدانند فایده این مسابقات چیست؟

میرزازاده در ادامه افزود: افرادی که در این مسابقات شرکت می‌کنند، بعد از پایان دوره به فردی با مهارت ارتباطی بالا تبدیل می‌شوند که مقصود خود را در کوتاه‌ترین زمان به مخاطب خود منتقل می‌کنند.

وی ادامه داد: عمده جامعه هدف و شرکت کنندگان این دوره جوانان بین ۲۰ تا ۳۰ هستند که شخصیت کاری و رفتاری آنها در حال شکل گیری است و دفاع سه دقیقه ای به آنها کمک می‌کند که به این سطح توانایی برسند.

این مدرس دانشگاه اظهار کرد: با تقویت این مهارت فرد در تمام زمینه‌ها مثل فرصت‌های سرمایه گذاری، تصمیم سازی‌های کاری، مصاحبه‌های شغلی و استخدامی موفق و موثرتر خواهد بود.

این داور اظهار کرد: با این دلایل اگر افراد بدانند که شرکت در مسابقات سه دقیقه‌ای چه مزیت‌هایی برای آنها داشته و به واسطه آن چه مهارت‌های بزرگی را به دست می آورند، باعث می‌شود که انگیزه و رغبت بیشتری برای حضور در این مسابقات پیدا کنند.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه افراد نسبت به اهمیت و موثر بودن مسابقات ارائه سه دقیقه‌ای آگاهی لازم را ندارند، درصورتی که اگر نسبت به این امر مهم اطلاع رسانی بیشتری شود استقبال بیشتری خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha