• سه‌شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404022316700
  • خبرنگار : 50649

فرماندار شیراز:

شهرداری‌ موظف به پرداخت هزینه حمل‌ونقل دانش‌آموزان استثنایی است

شهرداری‌ موظف به پرداخت هزینه حمل‌ونقل دانش‌آموزان استثنایی است

ایسنا/فارس فرماندار شیراز با بیان اینکه شهرداری‌ها موظف به پرداخت هزینه حمل‌ونقل دانش‌آموزان استثنایی هستند، خواستار ارائه آمار دقیق از سوی آموزش و پرورش و شهرداری شد تا پیگیری حقوق این دانش‌آموزان به‌درستی انجام شود.

سید علاءالدین کراماتی امروز، ۲۳ اردیبهشت در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان شیراز، با انتقاد از نبود اطلاعات شفاف درباره حمل‌ونقل دانش‌آموزان، گفت: یکی از مسائل مهم در حوزه آموزش، موضوع جابجایی دانش‌آموزان به‌ویژه دانش‌آموزان استثنایی است که شهرداری باید مسئولیت هزینه‌های آن را طبق قانون بپذیرد و اجرا کند.

وی در ادامه با اشاره به چالش‌های نظام آموزشی، بر ضرورت بازگشت آموزش و پرورش به رسالت اصلی خود یعنی تربیت نسلی آگاه و توانمند تأکید کرد.

به گفته کراماتی، متأسفانه در بسیاری از مدارس، هدف اصلی تعلیم و تربیت تحت‌تأثیر مسائل اقتصادی قرار گرفته و این موضوع مانعی جدی برای رشد فکری دانش‌آموزان است.

فرماندار شیراز همچنین از معلمانی که در کلاس درس مسائل اقتصادی مانند قیمت طلا و ارز را مطرح می‌کنند، انتقاد کرد و گفت: چنین مباحثی تنها باعث ایجاد ناامیدی در میان دانش‌آموزان می‌شود و با روحیه‌سازی در فضای آموزشی تناقض دارد.

وی با یادآوری نقش تاریخی محمد بهمن‌بیگی، از معلمان خواست تا با عشق به آموزش، مأموریت خود را دنبال کنند و سپس افزود: بهمن‌بیگی با وجود کمترین امکانات، تحولی بزرگ در نظام آموزشی کشور ایجاد کرد و امروز نیز معلمان می‌توانند با استفاده از امکانات موجود، در همان مسیر گام بردارند.

کراماتی در پایان ضمن اشاره به فاصله گرفتن جامعه از مفاهیم معرفت و شناخت، حل بسیاری از معضلات اجتماعی را وابسته به ارتقای جایگاه آموزش و پرورش دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha