• چهارشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404022417259
  • خبرنگار : 71649

جانشین پلیس راهور فراجا اعلام کرد

دوربین‌های ثبت تخلف دستی جوابگو نیستند/ شناسایی ۸۰۰ نقطه حادثه خیز در شهرهای کشور

دوربین‌های ثبت تخلف دستی جوابگو نیستند/ شناسایی ۸۰۰ نقطه حادثه خیز در شهرهای کشور

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا گفت: باید با استفاده از فناوری‌های نوین، ترافیک و تخلفات را کنترل کنیم و در مورد دوربین‌های ثبت تخلف دستی نیز در کل شهرهای کشور حدود ۱۰۰ دوربین سالم داریم و این جوابگو نیست.

به گزارش ایسنا، سردار حسن مؤمنی در همایش مشترک معاونین عمرانی استانداری‌ها و شهرداران کلان شهرها با بیان اینکه خسارت ناشی از تصادفات ۷ تا ۸ درصد تولید ناخالص ملی است، اظهار کرد: حدود ۲۰ هزار نفر سالانه جان خود را از دست می‌دهند و حدود ۴۰۰ هزار نفر هم معلول می‌شود. بیشترین جانباختگانمان در سنین بین ۲۰ تا ۳۰ سال است و باید آن را کنترل کنیم. در سال ۱۴۰۳، ۳ درصد کمتر از سال قبل با کاهش جان باختن روبه‌رو بودیم و این روند کاهشی است و جای خوشنودی دارد.

وی ادامه داد: با این حال از اسفند ماه ۱۴۰۳ شاهد روند افزایش تصادفات بودیم و در فروردین ماه شاهد افزایش ۶ درصدی آمار بودیم که این آمار خوب نیست. اگر نتوانیم روند تصادفات را کنترل کنیم، شاهد افزایش تصادفات خواهیم بود. امیدوارم که بتوانیم جلوی این تصادفات را بگیریم؛ حتما باید برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم. تاکنون اقدامات موثری انجام شده و امیدواریم در وضعیت بهتری هم قرار بگیریم. در درون شهرها تصادفاتمان مربوط به موتورسواران و عابران پیاده است و باید آن را کنترل کنیم.

جانشین پلیس راهور فراجا اضافه کرد: در بحث نقاط حادثه خیز در درون شهرهای کشور ۸۰۰ نقطه شناسایی شده است؛ با رفع هر نقطه حادثه خیزی تلفات آن نقطه کاهش چشمگیر خواهد داشت. استفاده سامانه‌های هوشمند و کنترل تخلفات نیز بسیار مهم است و در این خصوص کمبود داریم؛ باید فکری برای بهبود این فاکتور داشته باشیم و با استفاده از فناوری‌های نوین، ترافیک و تخلفات را کنترل کنیم و ملاحظات رعایت شود. 

سردار مومنی در خصوص دوربین‌های ثبت تخلف دستی در کل شهرهای کشور گفت: حدود ۱۰۰ دوربین سالم داریم و این جوابگو نیست؛ در کل تهران تعداد زیادی دوربین‌های تخلف داریم که برخی از آنها از کار افتاده‌اند. این نگران کننده است و ابزاری برای کنترل نداریم و خواهشمند هستیم نسبت به این مسئله هم توجه ویژه وجود داشته باشد.

وی با بیان این‌که ایجاد پنل‌های خورشیدی برای چهارراه‌های مهم کشور بسیار اهمیت دارد، اظهار کرد: قطعی برق نباید منجر به بی نظمی شود. در بحث ساماندهی تابلوها مدیریت صورت بگیرد. به صورت منظم شورای ترافیک شهرها، شورای ایمنی و شورای راهبری استان‌ها باید برگزار شود و نظم و انضباط شهری در دستور کار قرار گیرد.

مومنی در پایان عنوان کرد: اولین تجربه دولت در اربعین پیش رو است؛ بحث اعزام زائرین با اتوبوس‌های درون شهری را داریم که باید جلوی آن گرفته شود. انتظار داریم نگذارید با اتوبوس‌های درون شهری اعزام شوند چرا که این اتوبوس‌ها برای استفاده برون شهری مناسب نخواهند بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۱:۳۳

من دو سری خود مامور گفت از خط ویژه برو هر دو سری جریمه شدم