عاطفهسادات مدبرنژاد امروز، ۲۴ اردیبهشت در دوره توانمندسازی مدرسان آموزش خانواده با هدف ارتقای تخصص و اثربخشی آموزشی در شیراز گفت: برگزاری دورههای منظم توانمندسازی، ضرورتی انکارناپذیر در پاسخ به نیازهای تربیتی روز جامعه است.
وی افزود: فردی که مسئولیت انجمن اولیا را در یک اداره بر عهده میگیرد، در جایگاه نماینده والدین همه دانشآموزان عمل میکند و لازم است نهایت تلاش خود را در این مسیر بهکار گیرد.
مدبرنژاد با اشاره به اینکه آموزش خانواده باید مبتنی بر دانش تخصصی باشد، بیان کرد: هر مدرس باید در حوزهای مشخص و با تکیه بر دانش و مهارتی که دارد، والدین را آموزش دهد.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش همچنین تأکید کرد: مهارت مدرسان آموزش خانواده باید بهروز و متناسب با تحولات تربیتی باشد و به همین دلیل، طراحی و اجرای دورههای تخصصی، ضرورتی اجتنابناپذیر است.
وی، نقش خانواده در تربیت دانشآموزان را بنیادین دانست و تصریح کرد: مدرسه نمیتواند جایگزین خانواده شود و این دو نهاد باید مکمل یکدیگر باشند. آموزش مهارتهای تربیتی به والدین از مسیر مدرسان توانمند، تضمینکننده تأثیرگذاری تربیتی در محیط خانه خواهد بود.
به گزارش ایسنا، آیین ملی توانمندسازی مدرسان آموزش خانواده و رؤسای ادارات انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استانها در تالار ملاصدرا باشگاه فرهنگیان شیراز برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات