• شنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404050401746
  • خبرنگار : 50649

شهردار:

بزرگ‌ترین پارک آبی ایران تا پایان سال در شیراز بهره‌برداری می‌شود

بزرگ‌ترین پارک آبی ایران تا پایان سال در شیراز بهره‌برداری می‌شود

ایسنا/فارس شهردار شیراز با اشاره به میزان پیشرفت پروژه بزرگ‌ترین پارک آبی ایران از بهره‌برداری این ابرپروژه تا پایان سال جاری خبر داد و آن را گامی مهم در جهت توسعه زیرساخت‌های گردشگری، رونق اقتصادی، جذب سرمایه‌گذار و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان دانست.

محمدحسن اسدی امروز شنبه چهارم مرداد در جریان بازدید از روند احداث پارک آبی شیراز اظهار کرد: این پروژه با هدف ارتقای نشاط اجتماعی، جذب گردشگر و ایجاد اشتغال، با قدرت و سرعت در حال پیشرفت است و ما مصمم هستیم آن را تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسانیم.

وی با تأکید بر تأثیرگذاری این طرح بر آینده اقتصادی شهر گفت: پارک آبی بزرگ شیراز نه‌تنها یک مجموعه تفریحی مدرن است، بلکه با ایجاد جاذبه‌ای جدید در حوزه گردشگری، موجب رونق کسب‌وکارهای وابسته همچون هتل‌ها، رستوران‌ها و مراکز خرید خواهد شد.

محرکی برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

شهردار شیراز نبود پارک آبی را یکی از خلأهای مهم در زیرساخت‌های تفریحی شهر دانست و افزود: اجرای این پروژه، پیام مثبتی به سرمایه‌گذاران برای ورود به سایر طرح‌های بزرگ تفریحی و گردشگری در شیراز می‌دهد.

اسدی تصریح کرد: در این پروژه بیش از ۲۰۰ نفر در حال فعالیت هستند و علاوه بر عملیات عمرانی، مراحل فنی و خرید تجهیزات نیز به‌صورت هم‌زمان در حال انجام است.

وی با بیان اینکه پروژه مطابق برنامه زمان‌بندی پیش می‌رود گفت: تلاش‌های شبانه‌روزی مجموعه‌ای از کارگران، مهندسان و متخصصان در چند جبهه کاری، ما را امیدوار کرده که شاهد افتتاح این پارک آبی به‌موقع باشیم و فصلی تازه از نشاط و سرزندگی در شیراز رقم بخورد.

به گزارش ایسنا، پارک آبی بزرگ شیراز با زیربنای حدود ۶۰ هزار مترمربع، طراحی مدرن و تجهیزاتی کم‌نظیر، از جمله سرسره سقوط آزاد برای نخستین بار در کشور در حال احداث است.

این پروژه با سرمایه‌گذاری ۵۰۰۰ میلیارد تومانی و مشارکت بخش خصوصی اجرا می‌شود و به‌عنوان بزرگ‌ترین پارک آبی ایران شناخته می‌شود. این مجموعه بخشی از طرح‌های کلان مدیریت شهری برای توسعه پایدار، افزایش رفاه شهروندان و ارتقای جایگاه شیراز به‌عنوان قطب گردشگری مدرن کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha