• چهارشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: ویدیوی ورزشی
  • کد خبر: 1404022417504
  • خبرنگار : 71518

واکنش معاون حقوقی پرسپولیس به بیانیه فدراسیون فوتبال درباره پرونده بیرانوند

واکنش معاون حقوقی پرسپولیس به بیانیه فدراسیون فوتبال درباره پرونده بیرانوند

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس می‌گوید آرای صادر شده توسط ارکان قضایی فدراسیون فوتبال باید توسط دبیرکل به باشگاه‌ها ابلاغ شود.

به گزارش ایسنا، دیروز (سه‌شنبه) فدراسیون فوتبال در واکشن به انتشار خبر صدور رای پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس از علیرضا بیرانوند از سوی کمیته استیناف بیانیه‌ای صادر کرد و در بخشی از این بیانیه نوشت: «طبق مقررات جاری، صدور و ابلاغ آرا بر عهده خود مرجع قضایی صادرکننده رأی است و وابستگی ابلاغ به تأیید نهاد دیگری، محلی از اعراب ندارد.» حالا هومن هدایتی معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس در واکنش به این بیانیه به ایسنا گفت: در مورد اطلاعیه فدراسیون در مورد عدم ایفای نقش در ابلاغ آرا در واقع این بیانیه عکس العمل نادرست به حرف‌های آقای دادرس بوده است. در حالی که همه مستحضر هستند که کلیه آرا، ابلاغات و لوایح فقط از طریق سازمان لیگ و دبیرکل فدراسیون به ارکان قضایی و کمیته وضعیت ارسال و انجام می‌شود و آنها پل ارتباطی بین طرفین شکایت با ارکان قضایی فدراسیون هستند.



وی افزود: به طور مثال، رای کمیته استیناف در مورد نقض رای کمیته انضباطی به نفع پرسپولیس در مورد بازی هفتم بهمن پرسپولیس - تراکتور در تاریخ ۲۷ اسفند صادر شده اما ملاحظه می‌شود که بعد از تعطیلات عید ‌و با تاخیر توسط دبیرکل ابلاغ شده و به باشگاه رسیده است. پس در این روند نقش ابلاغی برای دبیرکل و سازمان لیگ وجود دارد. در واقع مطابق اساسنامه، دبیرکل، دبیر تمام کمیته‌ها بوده و کمیته انضباطی و استیناف از این قاعده مستثنی نیستند و این نقش در حدود مکاتبه اداری و ابلاغ وجود دارد و قابل انکار نیست. ناهماهنگی بین فدراسیون و عضو کمیته استیناف نباید این گونه رفع و رجوع می‌شد. هواداران و پرسپولیس تا چه زمانی باید در جستجوی عدالت باشند؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha