به گزارش ایسنا، در این نشست دکتر ابوالفضل واحدی به معرفی نظام آموزش عالی جمهوری اسلامی ایران، آماری از دانشگاهها، دانشجویان و زیرساختهای آموزش عالی جمهوری اسلامی ایران پرداخت.
معاون آموزشی وزارت علوم در ادامه با اشاره به تجارب و دستاوردهای دانشگاههای جمهوری اسلامی ایران در حوزه دیجیتالیسازی آموزش و بهرهبرداری از ابزارهای الکترونیکی و دیجیتال، به بیان مسائل و دغدغههای پیش رو در توسعه نظام آموزشی در عصر هوش مصنوعی پرداخت.
وی ضمن تأکید بر لزوم اقدام برنامه مشترک و همه جانبه دو پیشنهاد به طرفهای خارجی حاضر در نشست ارائه داد؛ اولین پیشنهاد معاون آموزشی وزیر علوم راهاندازی مرکز آموزش دیجیتال مشترک با طرفهای خارجی و دومین پیشنهاد وی تدوین سند نظام ارزشیابی مشترک مدارک تحصیلی مبتنی بر آموزش دیجیتال بود.
پیش از شروع این نشست، دکتر ابوالفضل واحدی، معاون آمورشی وزارت علوم و دکتر شهیکی، معاون فناوری وزارت علوم توسط ریاست مرکز تحقیقات آموزش وزارت آموزش چین و مدیر کل آموزش استان هوبی بهعنوان میزبان نشست فوق، مورد استقبال قرار گرفتند و در نشستی کوتاه درخصوص حوزههای توسعه همکاریهای دوجانبه آموزشی با کشور چین و به خصوص دانشگاههای شهر ووهان بحث و تبادل نظر کردند.
انتهای پیام
نظرات