• شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404022719054
  • خبرنگار : 71959

مرگ عابرپیاده در بزرگراه شهید همت

مرگ عابرپیاده در بزرگراه شهید همت

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از یک تصادف فوتی در بزرگراه شهید همت خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ رابعه جوانبخت در توضیح بیشتر گفت: ساعت ۰۳:۵۸ بامداد امروز، در بزرگراه شهید همت مسیر شرق به غرب بعد از پل شریعتی، یک تصادف فوتی رخ داد.

وی افزود: در این حادثه، یک دستگاه وانت با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیر مجاز از این معبر را داشته برخورد می‌کند و متأسفانه این عابر آقا در صحنه تصادف جان خود را از دست داد.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: بر اساس بررسی‌های انجام شده توسط کارشناسان راهنمایی و رانندگی، علت حادثه عدم توجه به جلو در رانندگی از سوی راننده وانت با سهم ۵۰ درصدی تقصیر و عبور خطرناک و غیر مجاز عابر پیاده از عرض بزرگراه با سهم ۵۰ درصدی تقصیر، اعلام شد.

جوانخبت به رانندگان هشدار داد که علت اصلی بیشتر تصادفات، عدم توجه کافی به جلو توسط رانندگان است به همین دلیل توصیه می کنیم در زمان رانندگی همه حواس خود را به جلوی خودرو معطوف کنند.

وی همچنین خطاب به عابران پیاده افزود: عابران نیز باید برای عبور از خیابان‌ها و بزرگراه‌ها فقط از پل‌های هوایی، گذرگاه‌های مشخص‌شده و مسیرهای ایمن، استفاده کنند تا خطر تصادف به حداقل برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha