به گزارش ایسنا، علی میرزایی امروز در نشست خبری نخستین همایش ملی تجارب مسئولیت اجتماعی در ایران در محل سالن جلسات حوزه ریاست سازمان جهاد دانشگاهی تهران با بیان اینکه همزمان با برگزاری ۱۲ نشست تخصصی، ۱۲ تجربه شرکتها، صنایع و بنگاههای اقتصادی ارائه میشود، اظهار کرد: از زمان اعلام فراخوان تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ حدود ۷۹ چکیده مقاله به دبیرخانه این رویداد علمی ارسال شد.
وی ادامه داد: پس از دریافت اصل مقالات این آثار مورد ارزیابی و داوری دقیق علمی قرار گرفتند و از این تعداد ۳۸ مقاله چاپ و در همایش بهصورت پوستر ارائه میشود.
دبیر اجرایی نخستین همایش ملی تجارب مسئولیت اجتماعی در ایران با بیان اینکه در این همایش ۲۵ مقاله سفارشی و ارسالی برای شرکتکنندگان ارائه میشود، تصریح کرد: در بخش افتتاحیه این همایش ملی شخصیتهای اجتماعی، سیاسی و علمی حضور دارند و سخنرانیهای علمی در قالب نشستهای تخصصی بههمراه ارائه تجارب شرکتها، سازمانها، صنایع و بنگاههای اقتصادی خواهد بود.
میرزایی درباره عنوانهای نشستهای نخستین روز برگزاری همایش گفت: عنوان نخستین نشست «بازاندیشی و ایضاح مفهومی- نظری مسئولیت اجتماعی در عرصههای مختلف»، دومین نشست با عنوان «دانشگاه و مسئولیت اجتماعی»، عنوان سومین نشست «محیط زیست و مسئولیت اجتماعی» و چهارمین نشست با عنوان مسئولیت اجتماعی پایداری برگزار میشود.
وی با بیان اینکه مدیریت این نشستها توسط افراد اجرایی و صاحبنظر حوزه انجام میشود، خاطرنشان کرد که صنعت نفت و مسئولیت اجتماعی، فنآوریهای نوین و مسئولیت اجتماعی و صنعت معدن و مسئولیت اجتماعی از دیگر عنوانهای نشستهای تخصصی در دومین روز همایش است.
دبیر اجرایی نخستین همایش ملی تجارب مسئولیت اجتماعی در ایران «گزارشدهی پایداری»، «روایتهایی از مسئولیت اجتماعی»، «حوزه آب و مسئولیت اجتماعی» و «فرهنگ، آموزش و ترویج مسئولیت اجتماعی» را از عنوانهای آخرین نشستهای تخصصی این همایش ملی برشمرد و افزود: افزونبر این نشستهای تخصصی سخنرانیهای علمی هم ارائه میشود.
میرزایی با بیان اینکه ۱۲ تجربه از حوزههای مختلف نفت، صنعت، معدن و ... ارائه میشود، گفت: این همایش تلفیقی از مقالات علمی و تجارب عملی است از زمان اعلام فراخوان تکنون کوشیدهایم تا نوعی ترویج ادبیات مسئولیت اجتماعی و فضای تعاملی در ۷ پیشنشست داشته باشیم.
رونمایی از کتاب ترجمه شده با موضوع تجارب مسئولیت اجتماعی در همایش ملی
در ادامه نشست حسین وفاپور، عضو کمیته علمی همایش ملی تجارب مسئولیت اجتماعی در ایران با اشاره به فعالیت چندین ساله پژوهشکده مطالعات توسعه جهاد دانشگاهی در حوزه مباحث مرتبط با توسعه و پیشرفت گفت: جهاد دانشگاهی عاملی برای ایجاد ارتباط میان دانشگاه صنعت و جامعه است و با برگزاری این رویداد علمی کوشیدهایم گروه جامعهشناسی و مدیریت اکثر دانشگاههای کشور دعوت به همکاری کنیم.
وی نمود این همکاری مشارکتی را در برگزاری بهتر و جهتدهی علمی این همایش ملی برشمرد و افزود: از اهداف برگزاری این همایش ایجاد پیوند اساتید دانشجویان رساله دکتری پایاننامه ارشد با مباحث اجرایی است و بازنمایی فعالیت مسئولیت اجتماعی است.
عضو کمیته علمی همایش ملی تجارب مسئولیت اجتماعی در ایران با بیان اینکه تأکید این همایش بر بازگویی تجارب عملی در کنار مفاهیم نظری است، گفت: این فعالیت پس از برگزاری همایش ملی استمرار خواهد داشت و در دوشنبههای پایانی هر ماه نشستهایی با حضور فعالان حوزه مسئولیت اجتماعی برگزار میشود.
وفاپور از رونمایی یک کتاب ترجمه شده در ارتباط با تجارب مسئولیت اجتماعی در کشورهای توسعهیافته و در حال توسعه خبر داد و گفت: دبیرخانه مسئولیت اجتماعی مستقر در پژوهشکده مطالعات توسعه همواره در ترویج و فرهنگسازی مسئولیت اجتماعی تلاش کرده است.
به گفته وی، از تأکیدات وزیر علوم، تحقیقات و فنآوری دولت چهاردهم توجه به مسئولیت اجتماعی دانشگاهیان است.
پژوهشکده مطالعات توسعه جهاد دانشگاهی، همایش ملی تجارب مسئولیت اجتماعی در ایران را با حضور شرکتها، سازمانها و صنایع بزرگ در ۲۹ و ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ در تالار علامه امینی دانشگاه تهران بههمراه نمایشگاه ارائه دستآوردهای برنامههای مسئولیت اجتماعی در صحن دانشگاه تهران برگزار میکند.
انتهای پیام
نظرات