• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404022820075
  • خبرنگار : 71368

در بررسی گزارش حسابرسی مناطق یک و ۲ تهران مطرح شد

از انتقاد به تغییرات مکرر مدیران در شهرداری تهران تا احداث فاز دوم برج میلاد در انتظار سرمایه‌گذار

از انتقاد به تغییرات مکرر مدیران در شهرداری تهران تا احداث فاز دوم برج میلاد در انتظار سرمایه‌گذار

اعضای شورای شهر تهران گزارش حسابرسی دو منطقه یک و ۲ تهران را بررسی و تصویب کردند.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران در جلسه امروز خود بررسی گزارش حسابرس رسمی شورای شهر تهران از منطقه یک تهران برای سال‌های مالی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را روی میز بررسی خود قرار دادند و ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران بعد از گزارش حسابرس با بیان اینکه در بررسی حسابرس‌ها لازم است که معاون مالی شهرداری تهران در جلسه حاضر باشد، گفت: بندهای حسابرسی سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ مشترک است و عمدتا از سال های قبل منتفل شده و بسیاری از بندها باید توسط شهرداری مرکز حل شود و مشکلات توسط مناطق قابلیت حل شدن ندارد.

وی با بیان اینکه شهرداری تهران باید ظرف مدت یک ماه کمیته‌ای برای حل مشکلات تشکیل دهد و گزارش آن را به شورای شهر ارائه دهد، افزود: شهرداری تهران مکلف است که درباره صورت حساب‌های بانکی مسدود شده در سه بانک بزرگ و نسبت به رفع مغایرت‌های بانکی اقدام کند و باید ریز صورتهای بدهی را تحویل دهد. همچنین شهرداری منطقه باید لیست املاک واگذار شده و لیست اجاره املاکش را به حسابرس ارائه دهد.

امانی با انتقاد از گزارش‌های حسابرسی شهرداری تهران گفت: پروژه‌ای که اصلاً شروع نشده، در اسناد رسمی با پیشرفت ۸۵ درصدی ثبت شده. وقتی اطلاعات حتی در دفاتر مناطق نیست، چطور انتظار رفع بندهای حسابرسی را داریم؟ و وقت بازنگری جدی در سیستم ثبت و نظارت شهرداری فرا رسیده است.

همچنین سوده نجفی عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه یکی از ابزارهای نظارتی شورای شهر، گزارش‌های حسابرسی است و شورای شهر این دوره نیز با دقت این گزارش‌ها را پیگیری کرده است، گفت: هفته گذشته مدیرعامل جدید اداره کل مجامع و حسابرسی توسط شهردار تهران منصوب شدند و اما این فرد پنجمین مدیر در این دوره است و در حدود ۴۲ مدیریت شهری، ۵ تغییر را شاهد بودیم و هر مدیر ۱۰ ماه در این مسولیت بوده و من از این روند انتقاد دارم و این تغییرات مداوم در این اداره کل جای سوال دارد و این ثبات در عملکرد موجب نگرانی ما است و نشان دهنده این است که شهرداری اهمیتی به حسابرسی نمی دهد.

در ادامه نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران نیز در خصوص حسابرسی منطقه یک شهرداری تهران گفت: بسیاری از پروژه هایی که از سالها قبل در منطقه یک معطل مانده بودند طی سه سال گذشته تعیین تکلیف و به بهره برداری رسیدند و تجهیز، راه اندازی و افتتاح دو پروژه ورزشی ریحانه و شهدای نفت بعد از ۱۰ سال محقق شد که در پی آن در حدود ۳۵۰۰ متر مربع به سرانه ورزشی منطقه اضافه شد. 

وی با بیان اینکه تجهیز و راه‌اندازی مجموعه فرهنگی قائم بعد از ۱۷ سال معطلی در این دوره حاصل شد. این مجموعه چیزی حدود ۷۵۰۰ متر مربع سرانه فرهنگی منطقه است، افزود: تعداد زیادی از پروژه‌های فرهنگی ورزشی و سلامت محور در این منطقه تا مرداد امسال افتتاح می شود که از جمله آنها می‌توان به مجموعه گلابدره، مجموعه اُزگل و قیطریه و مجموعه فراهنگ و بهسازی ۵۵۰۰ متر زمین‌های چمن اشاره کرد و یکی از کارهای خوبی که در منطقه یک صورت گرفته ساخت ساختمان سرای محله باغ فردوس است که با یک معماری زیبا و با حفظ یک درخت تنومند در وسط ساختمان کار ارزشمندی در آن رقم خورده است.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران با رأی مثبت خود گزارش حسابرس از منطقه یک را تصویب کردند.

در ادامه بررسی گزارش حسابرس رسمی شورای شهر تهران از منطقه دو تهران برای سال‌های مالی ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰  نیز در ادامه روی میز بررسی اعضای شورای شهر قرار گرفت و ناصر امانی با تاکید بر اینکه شهرداری منطقه ۲ لیستی از املاکی که واگذار کرده ندارد و جمعدار املاک منطقه به حسابرس گفته که لیستی ندارد، گفت: در سال ۱۴۰۴ هستیم و ممیزی املاک به موقع صورت نگرفته در حالی که معاون مالی اول این دوره مدیریت شهری قول داده بود که ممیزی املاک در سال ۱۴۰۱ تمام شود؛ اما هنوز بلاتکلیف است.

حبیب کاشانی نیز با قرائت بندهای حسابرسی گفت: شهرداری تهران موظف به ارائه ریز دیون به اداره کلی مالی و مشخص کردن نحوه و اولویت بندی املاک معارض برای پرداخت دیون است و همچنین باید تعداد پروژه‌ها و میزان پیشرفت آن را به شورای شهر ارائه دهد و در مورد پروژه‌های  مشارکتی میلاد و بیمارستان آتیه و گرات و مجتمع الوند گزارشی ارائه دهد و همچنین باید کمیته‌ای از سوی شهرداری تهران برای حل مشکلات تشکیل شود.

مهدی صالحی شهردار منطقه دو تهران با حضور در صحن شورای شهر تهران در مورد پروژه فاز دو میلاد با بیان اینکه پیش از این قراردادی در مورد ساخت در مجموع ۱۲۰ هکتاری اراضی اطراف برج میلاد منعقد شد؛ اما به دلیل ایرادات شورایعالی شهرسازی متوقف شد، گفت: در حال حاضر گود پایدارسازی شده و زمین در اختیار شهرداری تهران است و قرار بود کاخ جشنواره ساخته شود؛ اما امکان سرمایه گذاری نیست. ما مقاوم سازی گود را انجام دادیم و خطرها رفع شد و الان به عنوان پارکینگ قابل بهره‌برداری است و امیدواریم به زودی این زمین تعیین تکلیف شود و در مورد شناسایی اموال، کار شروع شده و در سامانه املاک اطلاعات ثبت شده است.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران با رأی مثبت خود گزارش حسابرس از منطقه دو برای سالهای ۱۴۰۰و ۱۴۰۱ را تصویب کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۲:۵۸

همون فاز اول هم اشتباه بود در جایی که قله نزدیک به 4000 متر داریم نیاز به برج نبود تازه بعد بریم با یک بیمارستان روی مجموعه از از گسلهای خطرناک بسازیم. گسل پردیسان و گسل داوودیه.