• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۲
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404022820281
  • خبرنگار : 51036

استاندار چهارمحال و بختیاری:

مانع‌های پیش‌ روی جوانان با تعامل بین‌بخشی برداشته شود

مانع‌های پیش‌ روی جوانان با تعامل بین‌بخشی برداشته شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: امیدواریم در آینده نزدیک آنچه که مانع پیش‌ روی جوانان در استان است، با یک تعامل بین بخشی از سر راه آنان برداشته شود.

جعفر مردانی امروز ۲۸ اردیبهشت در نشست خانواده باشکوه چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در ۴۵ سال گذشته امید به زندگی در کشور به بیشتر از ۷۵ سال رسید که این نشان‌دهنده پیشرفت‌های بهداشتی و رفاهی است و این پیشرفت، پشتوانه‌ای برای شکل‌گیری نسل‌های پرشمار دیگری می‌تواند باشد که بر این اساس برای آینده استان‌مان می‌توان رشد خوبی به‌شمار بیاید.

وی افزود: تجربه‌ها نشان می‌دهد کشورهایی که از نیروی جوان برخوردار هستند در مسیر توسعه اقتصادی و اجتماعی شدت بیشتر و بهتری می‌گیرند.

مردانی در رابطه با جمعیت جوان گفت: اولین کاری که باید در رابطه با این موضوع در چهارمحال و بختیاری انجام شود بحث ارتقاء خدمات بهداشتی و حمایت از مادران و کودکان است.

وی افزود: تقویت زیرساخت‌های آموزشی، فرهنگی و اوقات فراغت برای جوان یکی از موضوعات دیگری است که باید به آن توجه بیشتری شود.

مردانی بیان کرد: از وظایف اصلی ما در سطح استان اشتغال و مسکن زوج‌های جوان از طریق طرح‌های نهضت ملی مسکن و اعطای وام‌های کم بهره است، همچنین ترویج فرهنگ فرزندآوری از طریق صدا و سیما و اصحاب رسانه از موضوعاتی است که باید در دست بررسی قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha