ایمان صادقخانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سال جاری، سالی پربار و پرافتخار برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد بوده است؛ دانشگاهی پیشرو در سطح کشور که رسالت خود را در ارائه الگویی از یک محیط علمی پویا، فعال و کارآمد بهخوبی ایفا کرده است. اگر تنها به بازه زمانی از پانزدهم فروردین تا امروز بنگریم، دستاوردهای قابلتوجهی را در کارنامه دانش شهر ایران خواهیم یافت.
وی افزود: در نخستین ماه ۱۴۰۴، برنامهریزی و برگزاری اولین رویداد بین المللی عصر امید در حوزه هوش مصنوعی که در کشور عراق برگزار شد، از جمله گامهای مهم دانشگاه بود. این رویداد، از تاریخ ششم تا هشتم اردیبهشت در شهر نجف به میزبانی دانشگاه اسلامی نجف برگزار شد و دانشگاه آزاد اسلامی نجفآباد بهعنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران، توانمندیهای کشور را در عرصه هوش مصنوعی به نمایش گذاشت. در کنار این رویداد، همایشی نیز با حضور پژوهشگرانی از ایران و پنج کشور دیگر برگزار شد که توانستند به شکلی مؤثر به تبادل علمی بپردازند. پس از آن، در هفته بعد، همایشی ملی با هدف آموزش و ارتقای توانمندی دانشجویان در تبدیل ایده به اختراع برگزار شد. در این مسیر، یکی از دانشجویان دانشگاه با بهرهگیری از همین بستر موفق شد اختراع خود را در سطح جهانی مطرح کرده و آن را به مرحله تجاریسازی برساند که نمونهای ارزشمند از شکوفایی علمی درون دانشگاه است. در ادامه این مسیر، صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد با سرمایه اولیهای بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال افتتاح شد. این صندوق با هدف حمایت از استارتاپها و هستههای فناور فعال در درون دانشگاه ایجاد شده و ما خود را موظف میدانیم که در قالب اکوسیستم نوآوری و زیستبوم فناوری دانشگاه، حامی جدی این مسیر باشیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه نجفآباد ادامه داد: در روزهای آتی، شاهد برگزاری دومین دوره یک مسابقه بسیار بزرگ دانشجویی خواهیم بود. این مسابقه که با عنوان داناکاپ در شاخه برنامه نویسی و نرمافزار تخصصی و با برند انحصاری دانشگاه آزاد اسلامی نجفآباد برگزار میشود، تاکنون با استقبال چشمگیر دانشجویان مواجه شده است. بالغ بر ۱۷۰ تیم با مجموع بیش از ۵۰۰ نفر در این رقابت حضور خواهند یافت. این رویداد مهارتی، در حوزههای متنوعی از جمله مهندسی مکانیک، مهندسی مواد، معماری، عمران، برنامهنویسی کامپیوتر و بهویژه تولید محتوای دیجیتال برگزار میشود و بستری مناسب برای ارزیابی واقعی توانمندیهای دانشجویان فراهم میآورد. هفته آینده نیز میزبان همایش بزرگ ساخت و تولید در حوزه مهندسی مکانیک خواهیم بود؛ رویدادی بینالمللی که با حضور بزرگان صنعت استان اصفهان برگزار خواهد شد و فرصتی کمنظیر برای تبادل دانش علمی و فنی فراهم خواهد ساخت، همچنین همایشی با عنوان «نهجالبلاغه» با همکاری دانشگاه اسلامی نجفآباد و دانشگاه اسلامی نجف عراق برگزار خواهد شد که تجلیگاه همکاریهای علمی میان دو ملت مسلمان و دو مرکز آکادمیک فعال است. تنها در همین دو ماه گذشته، بیش از ۱۰۰ سخنرانی علمی در دانشکدههای مختلف دانشگاه برگزار شده یا در برنامهریزی قرار دارد؛ این حجم از فعالیت علمی، نشانگر پویایی فضای دانشگاه است.
صادقخانی گفت: ششمین دوره رویداد «صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» در پاسخ به یکی از نیازهای جدی کشور، یعنی تربیت و بهکارگیری نیروی انسانی متخصص و متعهد، شکل گرفت؛ نیازی که نهفقط در آینده، بلکه هماکنون نیز بهشدت احساس میشود. دانشگاه آزاد اسلامی نجفآباد از سالها پیش حتی پیش از دوران کرونا، به این ضرورت توجه کرده و تلاش داشته تا با ایجاد ارتباط سازنده با صنعت زمینه برگزاری چنین رویدادهایی را فراهم سازد.
وی افزود: دورههای مختلف این رویداد، با موفقیت برگزار شدهاند و نمونههای متعددی از دانشجویانی که از این طریق جذب صنایع استان شده اند. بهعنوان نمونه یکی از این افراد پس از جذب در یکی از شرکتها، اکنون بهعنوان کارفرما برای استخدام دانشجویان حضور داشته و دارای غرفه در نمایشگاه هستند. برای ما، همین یک نمونه موفق کافی است تا این مسیر را با قوت ادامه دهیم. این دوره از رویداد، بهصورت ویژه برای صنایع منطقه نجفآباد طراحی و برگزار شده بود، اما با توجه به استقبال و درخواستهای متعدد، این افتخار را داریم که این دوره نیز میزبان شرکتکنندگانی از سراسر استان اصفهان باشیم.
انتهای پیام
نظرات