مجتبی امانی روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت در نشست خبری که به مناسبت ۲۷ اردیبهشت روز جهانی ارتباطات برگزار شد، به تشریح آمار و ارقام استفاده کنندگان از سرویسهای موجود در استان پرداخت و گفت: یکمیلیون و ۵۴۲ هزار و ۴۷۴ مورد تعداد مشترکین تلفن ثابت، ۶۱۳ هزار و ۶۳ مورد تعداد مشترکین اینترنت ثابت و بیش از ۱۴ درصد ضریب نفوذ اینترنت ثابت در آذربایجانشرقی است.
وی از پوشش اینترنت نسل پنجم ۵G در شهرستانهای تبریز، مراغه، سهند و مرند خبر داد و گفت: آذربایجان شرقی ۷۳ شهر دارد که همگی دارای پوشش مکالمه همراه و ۷۲ شهر نیز دارای پوشش اینترنت همراه است.
وی ادامه داد: تعداد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان، دو هزار و چهار مورد است که یک هزار و ۶۸۱ روستا داری آنتن، ی۱۶۶۹ روستا دارای دسترسی به دیتای همراه و ۱۸۶۳ روستا دارای حداقل یک دیتا است.
امانی به توسعه پروژه فیبرنوری ثابت در حوزه کسب کار و منازل خانگی تاکید کرد و گفت: در شهرهای مراغه، هشترود، اهر، هریس و باسمنج فیبر نوری مورد بهرهبرداری قرار گرفته و حدود ۶۸ شهر نیز در برنامه توسعه فیبرنوری استان قرار گرفتهاند.
وی با بیان اینکه ارتباطات لازم و ملزوم یک جامعه است، ادامه داد: وزارت ارتباطات و فناوری در سال ۱۳۸۸ همزمان با تبدیل شرکت مخابرات ایران به یک شرکت خصوصی، شکل گرفت و در راستای ساماندهی و در چارچوب قرارگرفتن فعالیت های استانی، این اداره کل از سال ۱۳۹۱ در آذربایجانشرقی فعالیت میکند که پاسخگوی مسئولان استانی و راهبر پروژه های ملی است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان به مطالبه مردم تبریز و طرفداران تیم فوتبال تراکتور مبنی بر تجهیز ورزشگاه یادگار امام(ره) به دکل های ارتباطی اشاره و اظهار کرد: در راستای پوشش مکالمه تلفن همراه و اینترنت همراه، شرکت ایرانسل هشت دکل در اطراف استادیوم ایجاد کرده و همچنین همراه اول هشت سایت خود را ارتقا داده و در روز های برگزاری مسابقات اخیر، همراه اول سه سایت سیار و ایرانسل یک سایت سیار در استادیوم مستقر کرده بودند.
انتهای پیام
نظرات