• دوشنبه / ۷ مهر ۱۴۰۴ / ۲۳:۵۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404070704800
  • خبرنگار : 50589

ستاره الوحده پیشنهاد پرسپولیس را تکذیب کرد

ستاره الوحده پیشنهاد پرسپولیس را تکذیب کرد

ایسنا/آذربایجان شرقی ستاره الوحده به شایعه حضورش در پرسپولیس واکنش نشان داد.

دوشان تادیچ امشب دوشنبه ۷ مهر بعد از تساوی بدون گل تراکتور ایران و الوحده امارات در جریان هفته دوم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، درباره حضورش در تبریز و بازی مقابل تراکتور اظهار کرد: بازی خوبی بود. فکر می‌کنم هواداران خیلی خوبی دارید. کمی من را یاد ترکیه انداخت. اتمسفر خیلی خوبی برای بازی بود. خیلی برای هوادارانی که نتوانستند در این بازی گلی ببینند ناراحتم. فکر می‌کنم نیمه اول ما بهتر بودیم و در نیمه دوم تراکتور بهتر بود.

او ادامه داد: به نظرم در نیمه اول خیلی بهتر بودیم و فضای زیادی به آن‌ها ندادیم. ما شانس‌های زیادی در نیمه اول داشتیم. در نیمه دوم به آنها فرصت زیادی دادیم و تراکتور نتوانست گل بزند. ما در نیمه دوم شانس زیادی نداشتیم.

تادیچ درباره تجربه ژوزه مورایس در سپاهان و تاثیرش در بازی امروز گفت: بله، او آدم و مربی خیلی خوبی است. او فوتبال ایران را می‌شناسند و تراکتور را می‌شناسد و همه چیز را می‌داند. او اطلاعات خوبی درباره بازی به ما داد.

او درباره شایعات پیشنهاد پرسپولیس برای جذب او گفت: نه. این درست نیست. شاید بخاطر این است که مربی قبلی‌ام کارتال بود که در فنرباغچه مربی‌ام بود. او سرمربی پرسپولیس هم بود و شاید بخاطر این موضوع است وگرنه من هیچوقت درمورد پیوستن به پرسپولیس حرفی نزدم.

تادیچ درباره اسماعیل کارتال گفت: او خوب بود. مربی و آدم خوبی بود. اوقات خوشی در فنرباغچه داشتیم و هر دربی را می‌بردیم و ۹۹ امتیاز کسب می‌کردیم. اوقات خوشی کنار هم داشتیم.

به گزارش ایسنا، او از تجربه بازی‌اش در لیگ قهرمانان اروپا و تفاوتش با فوتبال در آسیا گفت: خیلی خوب است. لیگ قهرمانان آسیا خیلی تجربه خوبی است. خیلی خوب است که اینجا هستم و این بازی‌ها را انجام می‌دهم. همین خیلی تجربه خوبی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha