علیرضا میرشفیعیان در گفتوگو با ایسنا در ارزیابی فنی از عملکرد تراکتور مقابل الوحده امارات اظهار کرد: بازی موقعیتهای گلزنی چندان زیادی نداشت و بیشتر متعادل بود. تراکتور چند موقعیت خوب گلزنی داشت که با بیدقتی از دست رفت و حتی دو توپ به تیرک برخورد کرد.
او ادامه داد: تراکتور باید این بازی را میبرد. برای صعود از مرحله گروهی، برد در بازیهای خانگی الزامی است. بهنظرم بازیهای دشوار تراکتور در مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا تقریباً تمام شده و بقیه بازیها سادهتر خواهد بود.
میرشفیعیان اضافه کرد: الوحده بازی را خیلی خوب بسته بود. مورایس شناخت خوبی نسبت به فوتبال ایران و تراکتور داشت. این نتیجه خوبی برای الوحده بود اما برای تراکتور نه.
این کارشناس فوتبال با بیان اینکه بازیها نزدیکتر شدهاند، گفت: بقیه بازیها را دیدم، الهلال ۳-۲ نسف قارشی را شکست داد و این نتایج نشانگر نزدیک بودن بازیها هستند.
او در رابطه با خواسته هواداران تراکتور مبنی بر تعویض بازیکنان توسط دراگان اسکوچیچ و امتناع او از این کار گفت: به نظرم اسکوچیچ درست گفته. بار فنی تیم گردن سرمربی است و اول و آخر او باید پاسخگو باشد. نمیتوانیم توقع داشته باشیم که سرمربی با نظر هر کسی تعویض انجام بدهد و باید به نظر اسکوچیچ احترام گذاشت.
این کارشناس فوتبال اضافه کرد: هیچ سرمربی به ضرر خودش تصمیم نمیگیرد. هر سرمربی خودش را بیشتر از همه دوست دارد و طبیعتاً نمیخواهد به خودش لطمه بزند.
کاپیتان پیشین تراکتور گفت: هواداران باید صبورتر باشند. تراکتور قهرمان لیگ و سوپرجام شده و این دو اتفاق توقعات را بالا برده است. الان باید پله پله پیشرفت و به فکر صعود بود نه به فکر قهرمانی در آسیا. کسب قهرمانی در لیگ نخبگان به یک برنامهریزی دقیق چندین ساله نیاز دارد.
انتهای پیام
نظرات