• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۱
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1404023022052
  • منبع : وزارت ارتباطات و فناوری‌ اطلاعات

با هدف گسترش دیپلماسی فناوری شبه‌قاره و آسیای مرکزی

نشست‌های مجازی دوجانبه ایران با پاکستان و قزاقستان برگزار شد

نشست‌های مجازی دوجانبه ایران با پاکستان و قزاقستان برگزار شد

با هدف گسترش دیپلماسی فناوری و تقویت روابط منطقه‌ای، دو نشست مجازی میان معاونان و مدیران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران و همتایان این وزارتخانه از کشورهای پاکستان و قزاقستان برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در نخستین جلسه مجازی، از طرف جمهوری اسلامی ایران میثم عابدی-معاون فناوری و نوآوری-، بهزاد اکبری- معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت- بهزاد احمدی- مشاور وزیر در امور راهبردی و بین‌الملل- و از طرف پاکستان نیز خانم شازا فاطیما خواجه وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات و معاونین و مدیران وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاکستان و همچنین سفرای هر دو کشور حضور داشتند.

این نشست با هدف آغاز تعاملات رسمی و پایه‌ریزی همکاری‌های راهبردی با جمهوری اسلامی پاکستان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برگزار شد.

در این جلسه دو طرف ضمن تأکید بر اهمیت تبادل تجربیات، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و تقویت ارتباطات منطقه‌ای، موضوع توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و اتصال فیبرنوری میان دو کشور را به‌عنوان یکی از محورهای اصلی همکاری‌های آینده مورد بررسی قرار دادند.

در این نشست مجازی، بر ایجاد مسیرهای پایدار و پر ظرفیت ارتباطی تاکید شد که می‌تواند نقش مهمی در ارتقای امنیت تبادل داده، بهبود کیفیت خدمات دیجیتال و تسهیل ارتباطات منطقه‌ای ایفا کند.

بر اساس همین گزارش، در نشست دوم که آن هم به صورت مجازی برگزار شد، مقامات ارشد حوزه دیجیتال وزارت ارتباطات جمهوری قزاقستان حضور داشتند و طرفین روند اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه همکاری مشترک که پیش‌تر در جریان سفر وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی ایران به قزاقستان به امضا رسیده بود، را بررسی کردند.

این تفاهم‌نامه زمینه‌ساز همکاری‌های گسترده در حوزه‌هایی نظیر زیرساخت‌های دیجیتال، امنیت سایبری، اقتصاد دیجیتال و انتقال دانش و تجربه‌های موفق در زیست‌بوم فناوری اطلاعات و ارتباطات دو کشور خواهد بود.

این تعاملات در چارچوب سیاست‌های راهبردی وزارت ارتباطات برای گسترش «دیپلماسی فناوری» و حضور فعال در معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی انجام شد؛ سیاستی که هدف آن، بهره‌گیری هوشمندانه از ظرفیت‌های فناورانه کشور برای تقویت روابط بین‌المللی، صادرات خدمات دیجیتال و حضور مؤثر در زنجیره ارزش جهانی اقتصاد نوآور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha