• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404023122309
  • خبرنگار : 50622

رئیس اتحادیه سوپرمارکت‌داران کرج:

کارخانجات تولید کننده، روغن‌ را به تعداد محدود در بازار توزیع می کنند

کارخانجات تولید کننده، روغن‌ را به تعداد محدود در بازار توزیع می کنند

ایسنا/البرز رئیس اتحادیه سوپرمارکت داران کرج گفت: کارخانجات تولید کننده، روغن‌ را به تعداد محدود در بازار توزیع کرده و سفارش‌ واحدهای صنفی را تامین نمی‌کنند.

علی عیوضی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: روغن‌های خوراکی علاوه بر اینکه به صورت محدود توزیع می‌شود؛ ۲۰ تا ۲۵ درصد هم افزایش قیمت داشته است.

وی ادامه داد: علی‌رغم نیاز مردم، متاسفانه شرکت‌های تولید و توزیع روغن‌های خوراکی سفارش سوپرمارکت‌ داران را تامین نمی‌کنند. علاوه بر این چنانچه روغنی توزیع شود محدود بوده و در کنار آن کالاهای دیگری در ازاء دریافت روغن به واحد صنفی تحمیل می‌کنند.

عیوضی بیان کرد: اگر تولید و توزیع براساس نیاز و درخواست واحدهای صنفی انجام شود مردم دچار مشکل نخواهند شد. روغن یکی از اقلام پرمصرف و ضروری خانوار است و عدم تامین آن آرامش خاطر خانواده‌ها را بر هم می‌زند.

وی یاد آور شد: متولیان امر باید این موضوع را بررسی کرده و برای رفع آن اقدام کنند. وقتی تولیدکنندگان روغن، افزایش قیمت ۲۰ تا ۲۵ درصدی دارند، این سوال مطرح است که چرا تولید در حدی نیست که واحدهای صنفی بتوانند روغن را در اختیار مردم قرار دهند.

رئیس اتحادیه سوپرمارکت داران کرج گفت: تولید کنندگان هر ساله در ابتدا، میانه و انتهای سال افزایش قیمت دارند و به دنبال آن روغن‌های خوراکی را به صورت محدود در بازار توزیع می‌کنند.

وی تاکید کرد: به عنوان خادم مردم و اصناف از مسئولین درخواست داریم که نظارت بیشتری بر تولید کنندگان روغن داشته باشند.

عیوضی افزود: در مورد واحدهای صنفی نظارت دقیق و کافی انجام می‌شود، اما کارخانه‌های تولیدکننده از دسترس ما خارج هستند و رسیدگی به کم کاری‌ها و تخلفات آنها جزء وظایف ارگان دیگری است.

تولیدکنندگان روغن باز هم به دنبال افزایش قیمت هستند!

وی بیان کرد: کشور در شرایط خاصی نیست و هیچ اتفاقی نیافتاده است. اما به نظر می‌رسد تولید کنندگان روغن خوراکی از هر شرایطی به نفع خود استفاده کرده یا توزیع روغن را محدود کرده، قیمت‌ها را افزایش می‌دهند و یا اینکه واحدهای صنفی را مجبور به خرید اجناس تحمیلی می‌کنند.

وی بیان کرد: به نظر می‌رسد نسبت به واحدهای خرد صنفی که نظارت زیادی روی آنها است، نظارت بر کارخانجات و تولیدکنندگان بزرگ کمتر انجام می‌شود.

عیوضی ادامه داد: سازمان‌های نظارتی فرایند و ابزارهایی در اختیار دارند که می‌توانند به وسیله آن بر عملکرد کارخانجات و توزیع کنندگان اقلام اساسی خوراکی نظارت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha