به گزارش ایسنا، گروه ملی گوشت خوک و طیور (ABPA) اعلام کرد: برزیل، بزرگترین صادرکننده مرغ در جهان، حدود یک سوم گوشت مرغ خود را به خارج از کشور صادر میکند.
طبق دادههای دولتی برزیل، «ریو گرانده دو سول»، جایی که اولین شیوع بیماری در آن شناسایی شد، حدود ۱۲ درصد از مرغهای کشتار شده در سال میلادی گذشته را به خود اختصاص داده است.
با توجه به اینکه دهها کشور واردات تمام مرغ برزیلی یا محمولههای آن از «ریو گرانده دو سول» را به حالت تعلیق درآوردند، صادرکنندگان در تلاش هستند تا مسیر محمولهها را تغییر دهند.
تحلیلگران کارگزاری «ایکس پی»( XP) به مشتریان خود گفتند که تولیدکنندگان عمده طیور احتمالا با مشکلات عرضه بیش از حد در کوتاه مدت مواجه خواهند شد. «خوزه کارلوس هاوسکنخت»، از شرکای شرکت مشاورهای امبی آگرو، گفت: برخی از صادرات برزیل، خریداران خارجی جدیدی پیدا خواهند کرد؛ اما بازار داخلی احتمالا عرضه بیشتری خواهد داشت. این اشباع عرضه میتواند بسته به مدت زمان محدودیتهای صادراتی، قیمتها را کاهش دهد.
طبق گزارش رویترز، در شرایطی که قیمت مصرفکننده در ۱۲ ماه منتهی به آوریل ۵.۵ درصد افزایش یافت، تورم مواد غذایی دولت «لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا»، رئیس جمهور را تحت تاثیر قرار داده و به شانس او برای انتخاب مجدد در سال میلادی آینده آسیب رساند.
طبق گزارش آژانس آمار IBGE، قیمت موادغذایی، که سنگینترین جزء در سبد تورم است، در این دوره ۷.۸ درصد و قیمت مرغ و تخممرغ ۱۲.۳ درصد افزایش یافت.
انتهای پیام
نظرات