سید مرتضی السندی، امروز، اول خرداد در نشست تبیینی با جمعی از دانشجویان فعال حوزه بینالملل بسیج دانشجویی استان گلستان، به تشریح وضعیت سیاسی-اجتماعی بحرین و اهداف مقاومت مردم این کشور پرداخت.
وی با اشاره به شرایط بحرین پس از اصلاحات نمایشی سال ۲۰۰۱ میلادی گفت: از آن سال تا ۲۰۱۰ حکومت بهطور گسترده به سرکوب علما و معارضان پرداخت و در سال ۲۰۱۱ جرقه انقلاب بحرین با حضور فعالان فرهنگی و اجتماعی شعلهور شد. مردم با مطالباتی نظیر عدالت، رفع تبعیض، آزادی بیان، تدوین قانون اساسی، پارلمان واقعی و معیشت بهتر به میدان آمدند.
رهبر برجسته جبهه مقاومت بحرین در ادامه افزود: حاکمیت بحرین برخوردی سکولار و تبعیضآمیز با شیعیان دارد. تابعیت بسیاری از شهروندان را سلب کردهاند و حتی مراسم مذهبی مانند عاشورا نیز با سرکوب مواجه بوده و من از ۱۴ سالگی بارها بازداشت شدم و مجموعاً ۱۵ سال از عمرم را در زندان گذراندهام.
وی تأکید کرد: حدود دو سوم جمعیت بحرین را شیعیان تشکیل میدهند که اکثریت آنها با الگوی جمهوری اسلامی و ولایت فقیه همراه هستند. شخصیتهایی چون آیتالله شیخ عیسی قاسم، که امروز ارتباط نزدیکی با ایران دارند، نماد پیوند اعتقادی ملت بحرین با انقلاب اسلامی هستند.
این رهبر بحرینی با اشاره به اقدامات فرهنگی جبهه مقاومت گفت: تاکنون ۲۸ عنوان کتاب درباره وضعیت زندانیان زن و مرد بحرینی منتشر کردهایم و با فعالسازی رسانهای، تلاش داریم صدای مظلومیت مردممان را به گوش جهان برسانیم.
وی در پایان، ضمن محکومیت عادیسازی روابط حکومت بحرین با رژیم صهیونیستی اظهار کرد: این روند نشاندهنده وابستگی کامل به جبهه استکبار است؛ اما مردم بحرین با خشونتها تسلیم نمیشوند. هدف ما تحقق یک جامعه عادلانه، مستقل و آزاد است؛ مقاومتی که ریشه در اعتقادات اسلامی دارد و تا تحقق مطالبات مردمی ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات