• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404081206896
  • خبرنگار : 50604

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان خبر داد

آغاز فرآوری بیش از ۲۷۰۰ تن بذر گندم در گلستان

آغاز فرآوری بیش از ۲۷۰۰ تن بذر گندم در گلستان

ایسنا/گلستان مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان از آغاز عملیات فرآوری و بوجاری بیش از ۲ هزار و۷۰۰ تُن بذر گندم در این استان خبر داد و گفت: تاکنون بیش از هزار و۸۰۰ تُن بذر گواهی‌ شده استحصال شده است.

مجید محمدی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی هر ساله بین ۳۰ تا ۴۰ درصد بذر مورد نیاز کشور را از شرکت‌های دارای مجوز و رسمی تأمین می‌کند.

وی بیان کرد: در استان گلستان ۱۶ شرکت تولید و فرآوری بذر فعال هستند که شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان نیز یکی از این تولیدکنندگان محسوب می‌شود.

مدیر شرکت خدمات حمایتی گلستان تصریح کرد: عملیات فرآوری و بوجاری بذر گندم شامل ارقام آبی آرمان، آراز، احسان و تکتاز در طبقات گواهی‌ شده و مادری از ۲۹ شهریورماه سال جاری آغاز شده و تاکنون ۱۸۶۶ تُن بذر از مجموع ۲۷۰۰ تُن برنامه‌ریزی‌شده استحصال شده است.

محمدی با اشاره به نحوه توزیع بذر در سطح استان خاطرنشان کرد: بذرهای بوجاری‌ شده از طریق ۳۵ کارگزاری منتخب در ۹ شهرستان گلستان و بر اساس برش مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی در اختیار کشاورزان متقاضی قرار می‌گیرد.

این مقام مسئول همچنین درباره تأمین بذر پایه مادری گفت: امسال ۱۰۷ تُن بذر آراز مادری فرآوری شده تا برای تولید بذر گواهی‌شده سال زراعی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ در اختیار پیمانکاران تکثیری این شرکت و دو شرکت تولیدکننده بخش خصوصی قرار گیرد.

وی با اشاره به برنامه ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: سهم تعیین‌ شده برای شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان در سال زراعی آینده بیش از هزار تُن است که پیش‌بینی می‌شود این سهمیه به‌طور کامل تحقق یابد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان در پایان تصریح کرد: کارخانه بوجاری بذر این شرکت با ظرفیت ۲۵ تُن در ساعت و بهره‌گیری از تکنولوژی روز دنیا یکی از مدرن‌ترین واحدهای فرآوری بذر در کشور به شمار می‌آید و کیفیت بذر گندم تولیدی آن جزو بهترین نمونه‌ها در سطح ملی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha