مهدی آرپناهی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: حدود ۱۰۰ مرغداری گوشتی و تخمگذار در تیران و کرون فعالیت میکنند که سالانه بیش از ۱۰ هزار تن گوشت سفید تولید و در منطقه و خارج از شهرستان مصرف میشود.
وی افزود: سالانه ۱۶ هزار تن تخممرغ تولید و وارد چرخه مصرف میشود.
مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون ادامه داد: سالانه بیش از ۱۰۰۰ تُن هم گوشت قرمز تولید شده که بخش زیادی از آن در داخل شهرستان به مصرف میرسد.
آرپناهی با بیان اینکه یک واحد کشتارگاه طیور در این شهرستان فعالیت دارد، خاطرنشان کرد: پرورش شترمرغ و بوقلمون در تیران و کرون انجام میشود و در همین کشتارگاه صنعتی خط تولید گوشت بوقلمون نیز وجود دارد که تولید آن به بیرون از منطقه هم ارسال میشود.
آرپناهی افزود: بخش از اشتغال و درآمدزایی تیران و کرون در حوزه دامداری و دامپروری و تولید در بخش گوشت سفید و تخم مرغ است که این شهرستان در زمره مناطق رتبه بالای تولید این محصولات بهشمار میرود.
مدیر جهادکشاورزی تیران و کرون ادامه داد: فعالیت دامداریهای سنتی در کنار مراکز صنعتی و نیمهصنعتی بوده و تولید شیر و گوشت انجام میشود.
آرپناهی ایجاد دامگاه و مجتمع تجمیعی دامداریهای سنتی در کنار یکدیگر به همت شهرداری عسگران را اقدامی برای ساماندهی این واحدهای تولیدی بیان کرد و گفت: ارتقای امنیت اموال دامداران و همچنین، سلامت محلات مورد نظر است.
وی یادآورشد: واکسیناسیون منظم دامداری و مرغداریها توسط شبکه دامپزشکی بهصورت دورهای انجام و سلامت غذایی تأمین میشود.
مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون خاطرنشان کرد: فعالان این بخش دغدغههایی در تأمین سوخت داشتند که در این خصوص ستاد مدیریت بحران همکاری کردند که همکاری در این باره و سایر نیازها لازم است.
انتهای پیام
نظرات