به گزارش ایسنا، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) تاکید کرد تنها ۶ مرکز بهداشتی و درمانی از مجموع ۲۲ مرکز وابسته به این آژانس، به دلیل تداوم حملات رژیم اشغالگر علیه نوار غزه، در داخل و خارج از مراکز اسکان اضطراری و پناهگاهها در حال فعالیت هستند.
بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، آنروا در ادامه تاکید کرد تجهیزات ضروری پزشکی به شدت کمیاب و نادر شدهاند و فعالیت نهادهای امدادرسان در غزه فلج شده است.
این نهاد وابسته به سازمان ملل همچنین افزود نیاز مبرم و فوری به کمکهای نجاتبخش و ارسال آنها بدون هیچگونه مانعی وجود دارد.
این شکایت آنروا در حالی است که مدیر امور آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی در کرانه باختری خاطرنشان کرد گروهی از شهرکنشینان صهیونیست به دفتر آنروا در شهر قدس اشغالی به همراه یکی از اعضای کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) یورش آوردند.
این مقام سازمان ملل اظهار داشت: ما یورش گروهی از اسرائیلیها به مقر آنروا در محله «الشیخ جراح» واقع در قدس شرقی به همراه یکی از اعضای کنست را محکوم میکنیم.
وی در ادامه افزود ورود شهرکنشینان صهیونیست به دفتر آنروا اقدامی تحریکآمیز، غیرقانونی و نقضآمیز است.
از سوی دیگر، گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد حقوق غذایی اعلام کرد طرح رژیم صهیونیستی برای توزیع کمکهای بشردوستانه به ساکنان غزه از حداقلهای اصول انسانی نیز برخوردار نیست و هدف آن سیطره بر نوار غزه است و هیچ تصمیمی جهت توزیع فوری کمکهای انسانی وجود ندارد. این طرح غیرقانونی و غیراخلاقی بوده و هدف آن بیرون راندن فلسطینیان از سرزمین مادریشان است.
وی در ادامه تصریح کرد رژیم صهیونیستی هیچگونه مدرک و شواهدی برای اثبات ادعاهای خود در خصوص تسلط جنبش حماس بر کمکهای بشردوستانه ندارد و اتهامات این رژیم علیه آنروا نیز واقعیت نداشته و این اقدامات، بهانهای برای گرسنه نگاه داشتن ساکنان غزه است.
بیش از دو میلیون غیرنظامی فلسطینی در غزه در معرض گرسنگی شدید قرار دارند و این وضعیت در پی ازسرگیری حملات رژیم صهیونیستی از ماه مارس گذشته وخیمتر شده و اکنون، بحران گرسنگی و قحطی در غزه به کابوس روزانه ساکنان این منطقه تبدیل شده است.
از دوم ماه مارس تاکنون، رژیم صهیونیستی تمامی گذرگاههای غزه را بسته و مانع ورود مواد غذایی، دارو و سایر نیازهای ضروری به این منطقه شده است. در این برهه زمانی، به رغم تلاشهای محدود برخی از سازمانهای بینالمللی، امدادرسانی به غزه تقریباً متوقف شده و پیامدهای اعمال محاصره در سراسر این منطقه احساس میشود.
پیشتر آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرده بود که انبارهای متعلق به این نهاد خالی شده و دهها هزار نفر در غزه با گرسنگی دست و پنجه نرم میکنند.
این آژانس در ادامه خواستار عبور فوری و بدون مانع کمکهای بشردوستانه و کالاهای تجاری به داخل غزه شد.
با وجود ادامه جنایتهای گسترده رژیم صهیونیستی علیه غزه، مقاومت فلسطین همچنان به پایداری خود در برابر اشغالگران ادامه میدهد.
حدود ۱۹ ماه از جنگ غزه میگذرد و رژیم صهیونیستی که یکی از اهداف جنگ خود را «نابودی حماس» اعلام کرده بود، همچنان به نسلکشی در نوار غزه ادامه میدهد اما به اهداف خود نرسیده است. عملیات طوفان الاقصی حماس در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی محسوب میشود و منجر به انتقادات شدید از «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی و سایر مقامات این رژیم شد.
اوایل ماه مه جاری، کابینه جنگ رژیم صهیونیستی طرح عملیاتی موسوم به «ارابههای گدعون» را برای گسترش جنگ علیه نوار غزه تصویب کرد.
ارتش رژیم صهیونیستی پیشتر اعلام کرد عملیات زمینی گسترده خود در نوار غزه را به بهانه تلاش برای آزادی زندانیان صهیونیست و «نابودی حماس» را آغاز کرده است.
انتهای پیام
نظرات