محمدرضا کریمی امروز ۶ خرداد در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: شرکت مخابراتی ایران به عنوان یکی از بزرگترین و مهمترین شرکتهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات وظیفه فراهم کردن بسترهای ارتباطی امن پایدار را برای تمامی اقشار جامعه به عهده دارد.
مدیر مخابرات منطقه چهارمحال و بختیاری افزود: شرکت مخابرات استان نیز به عنوان نماینده این مجموعه ملی با داشتن نیروهای متعهد ،متخصص و توانمند در مسیر توسعه و بهبود زیرساختهای استان گام برمیدارد.
وی تصریح کرد: از جمله مشکلات و محدودیتهای موجود در شرکت مخابرات استان میتوان به فرسودگی تجهیزات و قدیمی بودن بسترهای ارتباطی اشاره کرد که این کمبودها باعث ایجاد چالش برای این شرکت شدهاست.
کریمی با اشاره به برنامههای توسعه شبکه ارتباطی در چهارمحال و بختیاری، گفت: توسعه و گسترش شبکه فیبر نوری در تمامی نقاط استان برای برقراری عدالت ارتباطی در حال اجرا است.
وی تأکید کرد: از سال گذشته تاکنون، در بیشتر مناطق شهری و بینشهری موفق به اجرای شبکه فیبر نوری شدهایم تا مردم به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند.
مدیر مخابرات منطقه چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: ۱۷۰ مرکز تلفن موجود در استان به فیبر نوری مجهز شدهاند و مشترکین این مراکز قادر به استفاده از اینترنت پرسرعت هستند، همچنین بیش از ۴۸۰ سایت در سطح استان نیز به فیبر نوری مجهز شده است.
وی تاکید کرد: مهمترین پروژهای که در سال گذشته شروع و در پایان فرودین به مرحله اجرا رسید، پروژه احداث مسیر دوم فیبر نوری شهرستانهای لردگان، خانمیرزا و فلارد، اردل و بخش بازفت در ۶۰ کیلومتر بودهاست، همچنین مسیر دوم در حال اجرا مربوط به پروژه فیبر نوری صمصامی تا تبرک است که اتمام این پروژه، باعث جلوگیری از قطعی ارتباطات در این مناطق میشود.
کریمی در ادامه گفت: ماتوانستهایم تمام شهرستانهای چهارمحال و بختیاری را به مسیرهای دوم فیبر نوری مجهز کنیم، شهرستان سامان از سه مسیر، بن،کوهرنگ ،فارسان، و بروجن با احداث دو مسیر، از جمله این شهرستانها هستند.
مدیر مخابرات منطقه چهارمحال و بختیاری افزود: مسیر سرآقا سید در مرحله اجرای فیبر نوری با بیشاز۸۰ درصد پیشرفت تا حدود دوماه آینده به مرحله اجرا میرسد و مردم این مناطق میتوانند از پهنای باند بالا استفاده کنند.
وی اظهار کرد: در آینده قصد داریم تمام مسیرهای فیبر نوری هوایی را به مسیرهای زمینی تبدیل کنیم، چه بسا این پروژه در حال انجام است.
کریمی در ادامه گفت: یکی دیگر از برنامههای در حال اجرا در سطح استان تکمیل پروژه fttx برای ارائه اینترنت پر سرعت و پایدار به منازل و کسب و کارهاست.
وی تصریح کرد: شبکه کابلهای مسی که سالها به عنوان ستون فقرات خدمات تلفنی و اینترنتی مورد استفاده قرار میگرفت، پاسخگوی نیاز مردم نبوده ، و در برابر عوامل محیطی آسیبپذیر هستند که انتقال داده محدودی دارند، هزینه نگهداری این کابلها به شدت بالاست و این موضوع ضرورت مهاجرت به فناوریهای نوین ارتباطی به ویژه شبکه فیبر نوری را به یک اولویت قطعی تبدیل کرده است.
مدیرکل مخابرات چهارمحال و بختیاری در ادامه افزود: فیبر نوری با ظرفیت بالا،سرعت انتقال بسیار زیاد و پایداری فوقالعاده راهکاری است که به ما امکان میدهد خدمات متنوع و پرسرعتی را به مردم ارائه دهیم همچنین یکی از پروژههای مهم، توسعه پروژه fttx و رساندن فیبر نوری به منازل مشترکین است.
وی افزود: ۵۰۰۰ کیلومتر پروژه فیبر نوری در سطح استان اجرا شده که نزدیک به ۱۲۰۰ کیلومتر آن به صورت شهری بودهاست.
کریمی تصریح کرد: ما برنامه داریم که تمامی مشترکین از بستر کابلهای مسی به بستر فیبر نوری انتقال پیدا کنند، این اتفاق در شهرهای سودجان، مالخلیفه، چلگرد و گندمان در حال اجرا است و تا اواخر سال جاری میتوانیم تجهیزات مسی و کابلی را جمعآوری کنیم.
وی افزود: در سطح شهرکرد و مراکز شهرستانها پروژه فیبر نوری با پیشرفت ۴۰ درصد اجرا شده و ۱۰ هزار مشترک تلفنی به بستر فیبر نوری منتقل شدهاند.
مدیر مخابرات منطقه چهارمحال و بختیاری افزود: اجرای پروژه فیبر نوری در سطح شهرکرد بیشاز ۶۰ درصد پیشرفت داشته و لازم است که تمامی مشترکین را به فیبر نوری متصل کنیم که منطقه کوی پلیس،میدان چهارمحال، بخشهایی از چهارراه طالقانی به طور ۱۰۰ درصد به فیبرنوری متصل شدهاند و این پروژه در خیابان ۱۷ شهریور، شریعتی، باهنر، گودال چشمه، مهدیآباد و بخشی از منطقه منظریه در حال اجرا است که از مردم استان تقاضا میشود همکاری لازم را در این خصوص انجام دهند، همچنین تمامی هزینههای تغییر بستر به فیبر نوری رایگان است.
وی در خصوص توسعه فیبر اختصاصی برای ادارات و سازمانها گفت: تمامی سازمانها، ادارات، نهادها و بانکها میتوانند به منظور افزایش امنیت و کیفیت ارتباطات با ارائه درخواست به فیبر نوری متصل شوند.
کریمی خاطرنشان کرد: یکی از برنامههای در حال اجرا متصل کردن شهر فرادنبه به بستر کافوی نوری (اینترنت پر سرعت) است که تا اواخر مرداد به پایان میرسد.
وی تاکید کرد: بهبود ارائه خدمات و پشتیانی با کیفیت به مشترکان و حمایت از کسب و کارهای دیجیتال و استارتآپهای موجود در دستور کار این مجموعه قرار دارد.
کریمی در پایان گفت: برخلاف تصور عمومی، سایتهای تلفن همراه هیچ خطری برای مردم ندارد و از نظر علمی، خطر آن ثابت نشده است.
انتهای پیام
نظرات