به گزارش ایسنا، درآمد این شرکت فناوری در سه ماهه منتهی به ۳۱ مارس، ۱۱۱.۳ میلیارد یوان (۱۵.۴۸ میلیارد دلار) بود که از میانگین ۱۰۷.۶ میلیارد یوان پیشبینی تحلیلگران، فراتر رفت.
طبق دادههای گروه بورس اوراق بهادار لندن(LSEG)، سود خالص تعدیل شده با ۶۴.۵ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال میلادی گذشته، به ۱۰.۷ میلیارد یوان رسید که از میانگین تخمین ۸.۹۶ میلیارد یوان، فراتر بود.
کسب و کار خودروهای برقی شیائومی در سه ماهه اول سال میلادی جاری، با فروش ۷۵ هزار و ۸۶۹ دستگاه سدان SU۷، درآمدی بالغ بر ۱۸.۱ میلیارد یوان تولید کرد. این شرکت فناوری، زیان خالص تعدیل شده مربوط به خودروهای برقی و سایر طرحهای جدید خود را ۰.۵ میلیارد یوان اعلام کرد. تحلیلگران گفتهاند که سفارشهای جدید خودروهای برقی این شرکت از زمان یک تصادف مرگبار در اواخر مارس، کاهش یافته است.
«لو ویبینگ»، رئیس شیائومی، در کنفرانسی با خبرنگاران گفت: راهبرد این شرکت برای تمرکز بر محصولات رده بالا، نتایج مثبتی به همراه داشته است.
سومین تولیدکننده بزرگ گوشیهای هوشمند در جهان که خطوط تولیدش به لوازم خانگی و خودرو نیز گسترش یافته است، هفته گذشته از شاسی بلند YU۷ به عنوان جدیدترین خودروی برقیاش رونمایی کرد و فروش آن را از ماه جولای آغاز خواهد کرد. این شرکت، قیمت YU۷ را اعلام نکرد، اما اعلام کرد که پیکربندیهای بهتر، این خودرو را از خودروی پرفروش «مدل وای» (Model Y) تسلا، ۶۰ تا ۷۰ هزار یوان گرانتر میکند و انتظار میرود قویترین رقیب آن باشد و قیمتش از ۲۶۳ هزار و ۵۰۰ یوان شروع میشود.
شیائومی، سال میلادی گذشته، با خودروی برقی اسپورت SU۷ وارد بازار خودرو شد. این خودرو از نظر طراحی، از پورشه الهام گرفته بود و قیمتی پایینتر از «مدل سه» (Model ۳) تسلا داشت. خودرو SU۷ در چین، از دسامبر، هر ماه از «مدل سه» تسلا پرفروشتر بوده است.
«لی جون»، بنیانگذار شرکت شیائومی، هفته گذشته گفت: تحویل SU۷ شیائومی از زمان عرضه آن، از ۲۵۸ هزار دستگاه فراتر رفته است.
بر اساس گزارش بیزنس تایمز، دادههای بورس اوراق بهادار لندن نشان میدهد که ارزش سهام شیائومی از آوریل، دوباره افزایش یافته و ارزش بازار آن به حدود ۱۷۰ میلیارد دلار رسیده است که بالاتر از ارزش تقریبا ۱۶۱ میلیارد دلاری بیوایدی است که بزرگترین سازنده خودروهای برقی چین به شمار میرود.
انتهای پیام
نظرات