علی اسدی چهارشنبه ۷ خرداد در پنل تخصصی «چالشهای ارتقای بهرهوری در صنعت برق و راهکارهای خروج از آن» که در شرکت برق منطقهای خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: نباید نگاه بخشی و جزیرهای به مساله برق داشت چرا که شبکه برق کشور، یک شبکه سراسری است و ولتاژ شبکه در همه مناطق یکی است.
وی با بیان اینکه شاهد تابستان زودرس با افزایش دما در اردیبهشت بودهایم، افزود: هر درجه افزایش دما در کشور ۱۸۰۰ مگاوات مصرف برق را بالا میبرد که یک و نیم برابر ظرفیت نیروگاه رامین است.
اسدی ادامه داد: در خوزستان با هر درجه افزایش دما، به طور متوسط ۲۵۰ مگاوات افزایش مصرف داریم که رقم بزرگی است.
وی با اشاره به تفاوت بالای مصرف برق زمستان و تابستان خوزستان گفت: مصرف برق استان در زمستان ۳۲۰۰ مگاوات است که این میزان با رشد ناگهانی به ۹۷۴۰ مگاوات در هفتههای گذشته رسیده است و در این زمینه از ادارات و سازمانهای دولتی درخواست کاهش مصرف را داریم.
اسدی افزود: اگر مردم و ادارات کمک کنند و درجه دمای سرمایش را روی ۲۵-۲۴ تنظیم کنند این مساله در رفع محدودیتهای احتمالی در بخش خانگی بسیار موثر خواهد بود.
وی با تاکید بر لزوم افزایش بهرهوری در صنایع و کاهش مصرف انرژی، بیان کرد: چارهای جز حرکت به سمت انرژیهای خورشیدی نداریم چرا که گاز کافی برای توسعه نیروگاههای حرارتی نداریم و باید وزارت نیرو، نفت، صمت و سازمان برنامه و بودجه با تدوین اطلس انرژی کشور، به این موضوع بصورت فراگیر ورود کنند.
سازمان ملی بهرهوری، همزمان با هفته ملی بهرهوری، پنلهای تخصصی با مشارکت فعال دستگاههای اجرایی برنامهریزی کرده است. هدف از اجرای این پنلها، تبیین نقش بهرهوری در توسعه و ارائه راهکارهای عملی برای ارتقای بهرهوری در کشور است.
از جمله این پنلها، پنل تخصصی در حوزه انرژی با عنوان «چالشهای ارتقای بهرهوری در صنعت برق و راهکارهای خروج از آن» بود که با هماهنگی و مشارکت سازمان مدیریت و برنامهریزی استان خوزستان و با حضور شرکتهای صنعت برق و اساتید و کارشناسان حوزه برق، به میزبانی شرکت برق منطقهای خوزستان برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات