• پنجشنبه / ۸ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1404030804976
  • منبع : سازمان حفاظت محیط زیست

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کرد

رشد ۵۰ درصدی اعتبارات هزینه‌ای سازمان حفاظت محیط‌زیست طی امسال

رشد ۵۰ درصدی اعتبارات هزینه‌ای سازمان حفاظت محیط‌زیست طی امسال

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط‌زیست از رشد ۵۰ درصدی اعتبارات هزینه‌ای این سازمان در سال جاری نسبت به سال گذشته و رشد دو برابری آن نسبت به میانگین کشوری خبر داد.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، امید حاجتی، معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست در جلسه دیدار معاون رییس جمهور با نیروهای اداره کل محیط زیست استان آذربایجان شرقی، گفت: اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌ها در سال  ۱۴۰۴ به طور میانگین  ۲۵ درصد افزایش داشته اما اعتبارات سازمان محیط زیست ۵۰ درصد رشد داشته است.یکی از برکات این دستاورد آن است که سرانه اضافه کاری همکاران استان و محیط‌بانان از ۶۰ ساعت به ۱۰۰ ساعت رسیده است.

وی با اشاره به اینکه بازنگری در نظام پرداخت‌ها به گونه‌ای پیش رفته که فاصله بین پرداخت‌های استان‌ها و مرکز به صورت منطقی به هم نزدیک شود، تصریح کرد: این امر منجر به این شده است که بتوانیم بخش قابل توجهی از عدالت در نطام پرداخت‌ها را رعایت کنیم اما همچنان تا نقطه مطلوب فاصله داریم.

او گفت: خوشبختانه با همت همکاران در پی دستور ریاست سازمان، پیگیری‌های لازم برای تصویب سند نیروی انسانی سازمان منجر به نتیجه مطلوب شد و به تصویب رسید.  اگر این سند اجرایی شود، می‌توانیم تا پایان سال پنجم برنامه  پست‌های اشغال‌شده سازمان که در حال حاضر کمتر از۵۰ درصد است را به نزدیک ۷۰ درصد برسانیم.

حاجتی در بخشی دیگر از سخنانش ادامه داد: امسال ۶۰۰ دستگاه خودروی عملیاتی برای کل کشور تامین خواهیم کرد و امیدواریم به طور متوسط هر استان ۲۰ دستگاه خودروی عملیاتی تا پایان سال دریافت کند و بدین ترتیب بتوانیم بخش قابل توجهی از نیازهای پشتیبانی عملیات در عرصه را تامین کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha