• چهارشنبه / ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۷:۵۸
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404031408990
  • منبع : حوزه فراجا

مسیرهای توصیه شده پلیس به تهرانی ها جهت حضور در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)

مسیرهای توصیه شده پلیس به تهرانی ها جهت حضور در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
عکس آرشیوی است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از شهروندان تهرانی خواست تا در صورتی که قصد حضور در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) را دارند از مسیر خیابان شهید رجایی، درب ورودی گلدسته بهشت زهرا(س) و باقر شهر خیابان فیرزوی تردد و خودروی خود را در پارکینگ های در نظر گرفته شده، پارک کنند.

به گزارش ایسنا، سردار سید ابوالفضل موسوی پور گفت: از شب گذشته تا بامداد امروز ترافیک سنگینی در مسیرهای منتهی به حرم مطهر داشتیم که خوشبختانه با تدابیر در نظر گرفته شده از سوی همکارانم این ترافیک تسهیل شد.

این مقام انتظامی عنوان کرد: از ساعت ۳ الی ۴ بامداد ترافیک مجددا آغاز شد و محورهای آزادگان، صنیع خانی، شهید رجایی و بزگرراه خلیج فارس با حجم بار سنگینی مواجه است.

به گزارش خبرگزاری پلیس، وی تصریح کرد: ۵۰ درصد اتوبوس های زائران به پارکینگ های مربوطه مراجعه کرده و مستقر شده اند. از شهروندان و زائران انتظار داریم نهایت همکاری را با پلیس داشته باشند.

سردار موسوی پور تاکید کرد: شهروندان تهرانی در صورتی که قصد حضور در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) را دارند می توانند از مسیر خیابان شهید رجایی و درب ورودی گلدسته بهشت زهرا(س) و باقر شهر خیابان فیرزوی تردد و خودروی خود را در پارکینگ های در نظر گرفته شده پارک کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha