• جمعه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۰:۳۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404031609765
  • خبرنگار : 71234

پایان سفر رئیس مجلس به آمریکای لاتین

قالیباف برزیل را به مقصد تهران ترک کرد

قالیباف برزیل را به مقصد تهران ترک کرد

رییس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی کشورمان پس از سفر دوره‌ای به آمریکای لاتین و شرکت در یازدهمین اجلاس روسای مجالس کشورهای عضو بریکس، دقایقی پیش «برازیلیا» پایتخت برزیل را به مقصد تهران ترک کردند.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، دقایقی قبل در پایان سفر دوره‌ای خود به آمریکای لاتین، برزیل را ترک کرد و راهی تهران شد.

سفر دوره‌ای محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی به آمریکای لاتین با هدف توسعه دیپلماسی پارلمانی، گسترش مناسبات اقتصادی و تقویت همکاری‌های و همچنین حضور در یازدهمین اجلاس روسای کشورهای عضو بریکس انجام شد و در جریان سفر دیدارهای رسمی در کشورهای ونزوئلا، کوبا و برزیل صورت گرفت.

در جریان این سفر، رئیس مجلس  با رؤسای جمهور، روسای مجالس و مقامات ارشد سه کشور آمریکای لاتین دیدار کرد.

از جمله دیدارهای مهم رئیس مجلس، با نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا بود که در آن بر گسترش همکاری‌های تهران و کاراکاس تأکید شد. قالیباف در دیدار با رئیس مجلس ملی ونزوئلا،  نشان «سمت درست تاریخ» را به این مقام اعطا کرد.

سخنرانی قالیباف در دانشگاه ارتباطات و اطلاعات ونزوئلا نیز از دیگر برنامه‌های این سفر بود که با استقبال دانشجویان ونزوئلایی از مواضع ضد آمریکایی و انقلابی رئیس مجلس ایران مواجه شد.

در هاوانا، رئیس مجلس با رئیس مجلس ملی کوبا دیدار و گفت‌وگو کرد. محور این گفت‌وگوها مسائل مرتبط با رفع تحریم‌های یک‌جانبه، تبادل تجربه در حوزه‌های سلامت و آموزش و ظرفیت‌های همکاری در حوزه‌های بیوتکنولوژی و داروسازی بود.  در این سفر همچنین یک یادداشت همکاری پارلمانی میان دو پارلمانی ایران و کوبا برای ایجاد یک کارگروه مشترک به امضا رسید.

آخرین مقصد این سفر، کشور برزیل بود؛ جایی که رئیس مجلس در برازیلیا با روسای مجالس نمایندگان و سنا و همچنین رییس مجلس نمایندگان هند دیدار کرد و در یازدهمین اجلاس روسای مجالس کشورهای عضو بریکس به ایراد سخنرانی پرداخت.

در جریان این سفر چند روزه، احمد نادری رییس گروه دوستی ایران و برزیل، مریم عبداللهی نائب رییس گروه دوستی ایران و برزیل، مصطفی طاهری رییس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس، غلامرضا تاجگردون رییس کمیسیون برنامه و بودجه، محمد رشیدی، سالار ولایتمدتر و جلیل مختار نمایندگان مجلس، رییس مجلس را همراهی کردند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha