سرهنگ امینی روز ۱۵ خرداد در جمع خبرنگاران و در حاشیه راهپیمایی سالروز قیام تاریخی مردم ورامین اظهار کرد: مردم انقلابی، ولایتمدار و مذهبی شهرستان ورامین پس از پیروزی انقلاب اسلامی، هرساله در راهپیمایی بزرگداشت شهدای قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ حضور پررنگی داشتهاند.
فرمانده سپاه ناحیه ورامین افزود: امسال نیز با گذشت ۶۲ سال از آن واقعه، شاهد حضور گسترده و پرشور مردم بودیم که با همان نشاط و طراوت سالهای نخست انقلاب در این مراسم شرکت کردند، این حضور نشان از استمرار راه شهدای قیام ۱۵ خرداد دارد و گواهی است بر وفاداری مردم به آرمانهای انقلاب اسلامی و رهبری را دارند.
امینی ادامه داد: راهپیمایی امروز با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد و در پایان نیز مراسم گرامیداشت شهدای قیام در گلزار شهدای گمنام «ثارالله» ورامین با سخنرانی آیتالله خاتمی برگزار شد.
فرمانده سپاه ناحیه ورامین با اشاره به محور برخی از شعارها در پایان گفت: یکی از مطالبات برجسته مردم در این مراسم، تأکید بر حق مسلم ملت ایران در بهرهمندی از انرژی هستهای بود؛ موضوعی که رهبر معظم انقلاب نیز روز گذشته بر آن تأکید کردند و فرمودند: هیچکس نمیتواند برای ملت ایران در موضوع غنیسازی تعیین تکلیف کند.
مردم در این مراسم با سردادن شعارهایی، بار دیگر حمایت قاطع خود از انقلاب اسلامی، ولایتفقیه و فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب اعلام کردند.
انتهای پیام
نظرات