• شنبه / ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404031710231
  • خبرنگار : 51040

رئیس هیئت قایقرانی گلستان مطرح کرد

قایقرانان گلستانی در حسرت فضایی برای تمرین

قایقرانان گلستانی در حسرت فضایی برای تمرین

ایسنا/گلستان رئیس هیئت قایقرانی گلستان عدم اسپانسر مالی را مهمترین چالش ورزشکاران این رشته دانست و گفت: قایقرانی گلستان با وجود استعدادهای درخشان و افتخارات جهانی به‌دلیل نبود فضای تمرینی و حمایت مالی در مسیر رشد با چالش‌های جدی روبه‌روست.

در دل آرام یا خروشان رودخانه‌ها، جایی که قدرت و تمرکز با هم گره می‌خورند، قایقرانی به عنوان یکی از مهیج ترین و پرچالش ترین ورزش های دنیا خودنمایی می‌کند، ورزشی که نه‌تنها نیازمند آمادگی جسمانی بالا و تمرکز ذهنی بی‌نقص است، بلکه با طبیعت در هم تنیده می‌شود و زیبایی رقابت را به قلب رودخانه‌ها و دریاچه‌ها می‌برد.

 مهسا مجللی، عضو هیئت رئیسه فدراسیون قایقرانی و رئیس هیئت استان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: ورزش قایقرانی، از جمله رشته‌هایی است که می‌تواند جایگاه ویژه‌ای در سبد ورزشی استان پیدا کند. این رشته مهیج نه‌تنها جذابیت‌های منحصر به‌فردی برای جوانان و ورزش‌ دوستان دارد، بلکه زیرساخت‌های طبیعی استان مانند رودخانه‌ها و منابع آبی نیز زمینه مساعدی برای توسعه آن فراهم کرده‌اند. 

وی با اشاره به این موضوع که در سال‌های اخیر استقبال چشم‌گیری از سوی ورزشکاران علاقه‌مند به قایقرانی دیده شده‌است، گفت: این اشتیاق، نویدبخش آینده‌ای روشن برای این رشته در سطح استان است که با برنامه‌ریزی مناسب و حمایت از استعدادهای تازه‌نفس، قایقرانی می‌تواند به یکی از رشته‌های موفق و مدال‌آور در سطح ملی و حتی بین‌المللی تبدیل شود.

رئیس هیئت قایقرانی گلستان خاطرنشان کرد: با وجود علاقه‌مندی گسترده ورزشکاران به رشته قایقرانی و ظرفیت بالای استان برای توسعه این ورزش، نبود فضای تمرینی ثابت و اختصاصی، به یکی از اصلی‌ترین موانع رشد آن تبدیل شده است. قایقرانان در حال حاضر بدون مکان مشخص، تمرینات خود را در شرایطی غیرپایدار و پراکنده دنبال می‌کنند مسئله‌ای که روند پیشرفت ورزشکاران را با اختلال مواجه کرده است.

مجللی کسب نخستین مدال جهانی توسط یکی از بانوان قایقران را یکی از افتخارات بزرگ و متمایز در ورزش قایقرانی استان بیان کرد و گفت: این موفقیت نشان‌دهنده ظرفیت بالای ورزشکاران زن در این حوزه است که این دستاورد در حالی به دست آمده که هنوز فضای تمرینی اختصاصی و امکانات کافی برای این رشته فراهم نیست. بی‌تردید، با ایجاد شرایط بهتر و حمایت هدفمند از استعدادهای جوان، می‌توان در آینده نزدیک شاهد تکرار چنین موفقیت‌هایی باشیم.

وی نبود حمایت های مالی مستمر را یکی از چالش های جدی ورزشکاران و تیم های قایقرانی استان معرفی کرد و ادامه داد: در حالی که در بسیاری از استان‌های صنعتی کشور، حضور حامیان مالی و اسپانسرها نقش پررنگی در رشد و پشتیبانی از رشته‌هایی مانند قایقرانی دارد، استان گلستان به دلیل شرایط اقتصادی و صنعتی کمتر از این ظرفیت برخوردار نیست که این چالش پیش رو می‌تواند روند پیشرفت آن‌ها را کاهش دهد.

او اعزام ورزشکاران، تلاش برای فعال نگه داشتن این ورزش در شهر ها و استان های دیگر، استعدادیابی، آموزش ورزشکاران برای رسیدن به سطح قهرمانی، داشتن فضایی اختصاصی برای تمرینات قایقرانی را از جمله اقداماتی بیان کرد که هیئت قایقرانی در تلاش برای انجام آنهاست.

مجللی در پایان خاطرنشان کرد: ورزش قایقرانی و به‌طور کلی جوانان نیازمند حمایت‌های جدی و مستمر از سوی مسئولان، هیئت‌های ورزشی و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است. تلاش بدون حمایت هرچند از سر علاقه باشد در نهایت باعث فرسودگی روحی و دلسردی ورزشکاران می‌شود این در حالی است که حمایت واقعی زمانی معنا پیدا می‌کند که مسئولان وارد عمل شوند، زیرساخت‌ها را فراهم کنند و اسپانسرها را به میدان بیاورند، اگر این حمایت‌ها صورت نگیرد حتی با وجود استعداد و انگیزه، ورزشکار پس از چندین بار تلاش بی‌نتیجه ناگزیر پا پس می‌کشد و فرصت‌های ارزشمند رشد از بین می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha