• یکشنبه / ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۲
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404031811386
  • خبرنگار : 71049

بازگشت فرش ایرانی به کتابخانه سازمان ملل در ژنو

بازگشت فرش ایرانی به کتابخانه سازمان ملل در ژنو

فرش ایرانی قدیمی که از سال ۱۹۵۳ در یکی از ساختمان‌های مقر سازمان ملل در ژنو قرار دارد پس از بازسازی ساختمان مذکور به این مکان بازگردانده شد.

به گزارش ایسنا، «علی بحرینی» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در ژنو در پیامی در شبکه مجازی ایکس نوشت: با پایان یافتن کار بازسازی ساختمان تاریخی سازمان ملل متحد، فرش ایرانی قدیمی نیز به مکان خود در این ساختمان بازگردانده شد.

وی گفت که این فرش ۸۵ متری در سال ۱۹۳۵ توسط ایران به جامعه ملل اهدا شده است و جزئی ارزشمند از میراث تاریخی ملل متحد است.

شایان ذکر است در مقر سازمان ملل در نیویورک یک فرش نفیس ایرانی قرار دارد که در وسط این فرش شعر سعدی با نخ طلا نوشته شده است.
 

بازگشت فرش ایرانی به کتابخانه سازمان ملل در ژنو
«علی بحرینی» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha