محمود دشت بزرگ امروز دوشنبه، ۱۹ خرداد در جمع خبرنگاران، با اشاره به پدیده فرسودگی به عنوان اصلیترین چالش شبکه برق گیلان، گفت: نوسازی ناوگان قدیمی و فرسوده ترانسفورماتورهای شبکه برق گیلان در پست انتقال شهید عضدی رسما کلید خورد.
وی از این پروژه به عنوان پروژه حیاتی گذر از پیک ۱۴۰۴ یاد کرد و گفت: افزایش ظرفیت پست انتقال شهید عضدی رشت گامی بزرگ در افزایش و تقویت قابلیت اطمینان و پایداری شبکه برق بوده که با تلاش مضاعف و اقدام جهادی فاز اول این پروژه قبل از اوج بار سال جاری به ثمر خواهد نشست.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای گیلان نوسازی و جوانسازی را اصلیترین رسالت شرکت در برهه فعلی عنوان و خاطر نشان کرد: پروژه زیربنایی تعویض ترانسفورماتور قدیمی پست عضدی، نقش موثری در افزایش تابآوری زیرساختهای حیاتی استان گیلان ایفا میکند. این پروژه در دو فاز اجرا و در هر فاز یک ترانسفورماتور ۱۶۰ مگاولت آمپر برکنار و یک ترانسفورماتور ۲۰۰ مگاولت آمپر جایگزین آن خواهد شد.
دشت بزرگ با اشاره به اینکه ۱۶۰ میلیارد تومان برای فاز اول این مگاپروژه سرمایهگذاری خواهد شد، تصریح کرد: با اجرای فاز اول و دوم پروژه فوق، ظرفیت توان الکتریکی پست انتقال شهید عضدی از ۳۲۰ مگاولتآمپر به ۴۰۰ مگاولتآمپر و به میزان ۲۵ درصد افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام
نظرات