• سه‌شنبه / ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۳
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404032013030
  • خبرنگار : 50963

استاندار خواستار شد

تخصیص اعتبارات عمرانی آب و برق استان بوشهر

تخصیص اعتبارات عمرانی آب و برق استان بوشهر

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر گفت: تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات عمرانی در حوزه آب و برق به استان بوشهر ضروری است.

 ارسلان زارع در نشست با دکتر محسن اسماعیلی معاون راهبردی و امور مجلس رئیس‌جمهور با اشاره به نقش و جایگاه استان بوشهر اظهار کرد: بوشهر در حوزه سیاسی، اجتماعی و اقتصادی به ویژه در عرصه‌های نفت‌، گاز و پتروشیمی، انرژی هسته‌ای و نیروگاه اتمی، آبزی‌پروری، کشاورزی و تحارت و بازرگانی دارای جایگاه خاصی در کشور است و انتظار می‌رود در دولت چهاردهم این جایگاه و شاخص ها ارتقا یابد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، وی با اشاره به مصوبات سفر سال گذشته رئیس‌جمهور به استان بوشهر، اظهار امیدواری کرد که با اجرای این مصوبات گامی موثر در شتاب بخشی به توسعه استان باشد. 

 استاندار بوشهر با ارائه گزارشی از پروژه‌های زیرساختی، توسعه‌ای و اقتصادی استان در عرصه‌های مختلف خاطرنشان کرد: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال " سرمایه‌گذاری برای تولید " نامگذاری شده و در استان بوشهر، طرح‌های اقتصادی بویژه با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی حمایت ویژه می‌شوند.

وی در بخشی از سخنان با تشکر از تلاش‌های نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی برای تحقق خواسته‌ها و مطالبات مردم از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های ملی خاطرنشان کرد: فضای همدلی، انسجام و همکاری به نحو مطلوب وجود دارد.

دکتر زارع با اشاره به مشکلات مردم در حوزه آب و برق در فصل گرما، خواستار حمایت و تخصیص صد در صدی اعتبارات پروژه‌های عمرانی در حوزه آب و برق استان بوشهر شد.

معاون راهبردی و امور مجلس رئیس‌جمهور نیز ضمن تقدیر از تلاش‌های استاندار بوشهر، نظر موافق خود با پیشنهادات استاندار را اعلام و دستورات لازم را خطاب به مدیران ذیربط شد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha