• پنجشنبه / ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۸:۲۴
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404032214678
  • خبرنگار : 51046

معاون اجرایی رئیس‌ جمهور:

مصوبات سفر به ایلام با هدف جبران عقب‌ماندگی‌ها طراحی شده است

مصوبات سفر به ایلام با هدف جبران عقب‌ماندگی‌ها طراحی شده است

ایسنا/ایلام معاون اجرایی رئیس‌ جمهور با تشریح رویکردهای کلان دولت در سفر استانی، بر لزوم عدالت منطقه‌ای، پرهیز از دادن وعده‌های غیرقابل تحقق و تمرکز بر اجرای مصوبات تأکید کرد.

محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌ جمهور و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری پنجشنبه ٢٢ خرداد در نشست شورای برنامه‌ریزی استان ایلام گفت: این سفر با رویکردی متفاوت نسبت به دوره‌های پیشین انجام شده و تمرکز اصلی بر واقع‌بینی، صداقت با مردم و تحقق عدالت منطقه‌ای است.

وی با تأکید بر اینکه استان ایلام به‌واسطه‌ی سال‌ها جنگ، شرایط سخت جغرافیایی و کم‌برخورداری تاریخی نیازمند نگاه ویژه است، گفت: مصوبات این سفر با هدف جبران عقب‌ماندگی‌ها و بر مبنای واقعیت‌ها طراحی شده است تا ضمن پرهیز از شعارزدگی، به‌طور ملموس موجب رضایت مردم شود.

قائم‌پناه افزود: دولت چهاردهم مصمم است از فرصت حضور میدانی در استان‌ها برای شنیدن صدای اقشار مختلف مردم، نخبگان، مسئولان و جریان‌های سیاسی استفاده کند و تلاش دارد با پایبندی به اخلاق سیاسی، از دادن وعده‌های غیرقابل تحقق پرهیز کند.

به گفته‌ وی، این سفر برخلاف برخی سفرهای پیشین به‌جای حجم بالای مصوبات، بر کیفیت و قابلیت اجرای مصوبات تأکید دارد.

معاون اجرایی رئیس‌ جمهور همچنین با اشاره به ظرفیت‌های ایلام در حوزه‌ی مرزی، ترانزیت، گردشگری مذهبی و منابع طبیعی، گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق، این ظرفیت‌ها را به موتور توسعه‌ی استان تبدیل کرد.

او تأکید کرد: تمام دستگاه‌های ملی و استانی موظف‌اند مصوبات را پیگیری کنند و رئیس‌ جمهور نیز به‌صورت شش‌ ماهه روند اجرای این مصوبات را رصد خواهد کرد.

قائم‌پناه ابراز امیدواری کرد که با همت مجموعه دولت، نمایندگان استان و پیگیری‌های استاندار، فصل جدیدی از توسعه و رضایتمندی عمومی در ایلام رقم بخورد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha