• جمعه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404032315322
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

دادستان مرکز خراسان جنوبی تأکید کرد؛

برخورد سریع و قاطع با اخلال‌گران امنیت روانی جامعه در فضای مجازی

برخورد سریع و قاطع با اخلال‌گران امنیت روانی جامعه در فضای مجازی

ایسنا/خراسان جنوبی دادستان مرکز خراسان جنوبی بر برخورد سریع و قاطع با اخلال‌گران امنیت روانی جامعه در فضای مجازی تأکید کرد.

دادستان مرکز استان در پی ابلاغ دادستانی کل کشور درباره ضرورت برخورد با انتشار محتوای مغایر با امنیت ملی و آرامش روانی جامعه در فضای مجازی، طی پیامی به دادستان‌های سراسر استان بر لزوم رصد هوشمندانه، اقدام قانونی و واکنش بازدارنده نسبت به عوامل فعال در این زمینه تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از رسانه و روابط عمومی دادگستری استان خراسان جنوبی

در ابتدای این پیام آمده است:

دادستان‌های محترم شهرستان‌های استان خراسان جنوبی

با سلام و احترام

با توجه به حملات هوایی بامداد امروز رژیم پلید و کودک‌کش صهیونی در برخی نقاط کشور، لازم است ضمن ایجاد آمادگی همه‌جانبه و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه و مقابله مؤثر با هرگونه اقدام ناامن‌ساز، همچنین مدیریت آرامش‌بخش فضای روانی و رسانه‌ای، به‌منظور جلوگیری از سوءاستفاده دشمن و جریان‌های معاند، نفاق و ضدانقلاب و با تأکید بر حفظ وحدت، انسجام و همبستگی ملی، همکاری کاملی با دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی، انتظامی و نظامی انجام گردد. دادستان‌های محترم در محل مأموریت خود حضور فعال و تمام‌وقت داشته باشند.

در ادامه، دادستان مرکز استان تصریح کرد: برخی عوامل وابسته به جریان‌های معاند که با سوءاستفاده از وضعیت خاص کشور، اقدام به انتشار تصاویر و محتوای هدف‌دار با نیت تضعیف امنیت عمومی کرده‌اند، شناسایی و اقدامات قضایی نسبت به آنان در حال انجام است که اخبار تکمیلی آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به اهداف پشت پرده رژیم جنایتکار صهیونی در مدیریت عملیات روانی و القای ناامنی از طریق شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های محلی افزود: دادستان‌های سراسر استان موظف‌اند با همکاری نهادهای امنیتی و انتظامی، فضای رسانه‌ای و مجازی را در حوزه قضایی خود به‌صورت فعال، هدفمند و هوشمند رصد کرده و در صورت مشاهده هرگونه فعالیت هم‌راستا با اهداف دشمن، بی‌درنگ نسبت به اتخاذ تدابیر قانونی بازدارنده اقدام کنند.

دادستان مرکز استان هشدار داد: در شرایطی که کشور در معرض تعرض مستقیم دشمن قرار گرفته، انتشار تصاویر و فیلم‌هایی از این وقایع که موجب التهاب عمومی و ناامنی روانی در جامعه شود، می‌تواند مشمول پیگرد قانونی قرار گیرد و این رویکرد با قاطعیت در دستور کار دستگاه قضایی خواهد بود.

وَلا تَقُولُوا لِمَن یُقْتَلُ فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتٌ ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ وَلَٰکِن لَا تَشْعُرُونَ

(سوره بقره، آیه ۱۵۴)

به کسانی که در راه خدا کشته می‌شوند مرده نگویید؛ بلکه آنان زنده‌اند، ولی شما درنمی‌یابید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha