• دوشنبه / ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404032617138
  • خبرنگار : 50046

معاون سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی:

احتمالا در سال زراعی آینده با کمبود بذر مواجه می‌شویم

احتمالا در سال زراعی آینده با کمبود بذر مواجه می‌شویم

ایسنا/خراسان شمالی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از پیش بینی کمبود حدود ۵۰۰۰ تن بذر در این استان طی سال زراعی آینده خبر داد.

محمد رضایی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به کاهش شدید بارندگی در سال زراعی جاری و کاهش تولید، پیش بینی می‌شود در سال زراعی آینده با کمبود بذر مواجه شویم.

وی گفت: برای تامین بذر مورد نیاز در سال زراعی آینده، مکاتبات مختلف با شرکت‌های تولید و تامین مرز در خارج استان انجام تا آن‌ها ۱۱ نوع بذر مشابه بذرهای استفاده شده در خراسان شمالی را در اختیار استان قرار دهند. علاوه بر آن، با شرکت‌های تامین بذر در استان نیز مکاتبه شده است تا پیمانکارهای آن‌ها نسبت به خرید بذر مورد نیاز اقدام کنند.

وی ادامه داد: در برخی مناطق استان بذرهایی تولید می‌شود که دارای گواهی نیستند، اما از کیفیت لازم برخوردار هستند و مجوزهای لازم ارائه شده تا شرکت‌های تامین بذر نسبت به خرید این بذور از کشاورزان اقدام کنند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بیشتر بذر مصرفی در این استان به صورت خودمصرفی است، بیان کرد: به کشاورزان نیز اطلاع رسانی شده است تا از محصول تولیدی خود، بذر مورد نیاز را برای سال زراعی آینده ذخیره سازی کنند.

وی تصریح کرد: نیاز بذری استان (گندم و جو) ۳۵ هزار تن است که مقدار قابل توجهی از آن توسط خود کشاورزان تامین می‌شود و در سال زراعی آینده حدود ۵۰۰۰ تن از خارج استان تامین خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha