• شنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۰:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404033120268
  • خبرنگار : 50026

معاون استاندار:

کمبودی در تأمین کالاهای اساسی خراسان جنوبی وجود ندارد

کمبودی در تأمین کالاهای اساسی خراسان جنوبی وجود ندارد

ایسنا/خراسان جنوبی معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: کمبودی در تأمین کالاهای اساسی خراسان جنوبی وجود ندارد.

مهدی جعفری، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر کمبودی از نظر تأمین کالاهای اساسی و ضروری در سطح استان وجود ندارد و هم تأمین کالاها انجام شده و هم روند توزیع به‌صورت منظم ادامه دارد.

وی افزود: برای شهرستان‌های استان نیز تمهیدات لازم در نظر گرفته شده و با هماهنگی فرمانداران، کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در مناطق مختلف تأمین و توزیع می‌شود. مباشرین مشخص‌شده در هر شهرستان، مأمور دریافت و توزیع این کالاها هستند تا نیاز مردم بطور کامل برطرف شود.

جعفری با تأکید بر ضرورت نظارت دقیق بر بازار، تصریح کرد: تیم‌های بازرسی و نظارت تقویت شده‌اند و نیروهای جدیدی نیز به آنها اضافه شده‌اند تا فرآیند رصد بازار با جدیت بیشتری دنبال شود. هرگونه تخلف در فرآیند توزیع یا عرضه کالا، بسرعت پیگیری و برخورد قانونی خواهد شد.

وی اضافه کرد: هدف ما آرامش بازار و اطمینان خاطر مردم است. دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و واحدهای اقتصادی نیز همکاری مناسبی داشته‌اند و در جلسات هماهنگی، بر تأمین سریع و به‌موقع نیازهای مردم تأکید شده است.

جعفری در پایان گفت: در شرایط فعلی، هیچ‌گونه نگرانی در زمینه تأمین کالاهای ضروری وجود ندارد و تلاش ما این است که با حفظ آرامش بازار، شرایط اقتصادی استان را بصورت پایدار مدیریت کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha