• چهارشنبه / ۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۷:۱۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404040402928
  • خبرنگار : 71959

دبیر کل جمعیت هلال احمر: جنگ ۱۲ روزه برای هلال احمر اندازه ۱۲ سال تجربه و انسانیت به همراه داشت

دبیر کل جمعیت هلال احمر: جنگ ۱۲ روزه برای هلال احمر اندازه ۱۲ سال تجربه و انسانیت به همراه داشت

دبیر کل جمعیت هلال احمر گفت: این جنگ ۱۲ روزه برای ما در هلال احمر به اندازه ۱۲ سال تجربه و درست عبرت به همراه داشت.

به گزارش ایسنا، میثم افشار در مراسم قدردانی از زحمات و رشادت های امدادگران در حملات اخیر رژیم صهیونیستی، گفت: تحولات ۱۲ روز اخیر در کشور ما به قدری سنگین و سریع بود که انگار ۱۲ سال بوده است. این ۱۲ روز برای ما در هلال احمر ۱۲ سال گذشت و برای ما به اندازه ۱۲ سال درس عبرت، مردانگی، شرافت و ایثار و همدلی داشت. برای ما به اندازه ۱۲ سال تجربه عملیاتی و ارتقای دانش علمی و تخصصی به همراه داشت.

وی افزود: این ۱۲ روز برای ما به اندازه ۱۲ سال عبرت و درس آموزی و تجربه به همراه داشت. 

دبیر کل جمعیت هلال احمر ادامه داد: پس از پایان این تجربه، جمع بندی نقاط قوت، نقاط ضعف، شناسایی آسیب ها و فرصت‌ها در جمعیت هلال احمر وظیفه قطعی ماست که از همین امروز نیز این کار شروع شده است.

افشار گفت: این جنگ تلخی‌های بسیاری داشت همانند سایر جنگ‌ها؛ اما من معتقدم این جنگ مبدأ تحولات بسیار گسترده ای در آینده خواهد بود.

وی افزود: به نظر می رسد کار برای مجموعه امدادونجات تازه شروع شده و این اول راه است.

دبیر کل جمعیت هلال احمر خطاب به امدادگران و نجاتگران ادامه داد: شما در این ۱۲ وز اثبات کردید هلال احمر در سخت ترین لحظات هم در خط مقدم انسانیت و شرافت قرار دارد.

افشار گفت: هر آن چیزی که برای دیگران خاطره بود، امروزه جوانان ما در هلال احمر آن را به عینه مشاهده کردند.

وی افزود: جستجو و نجات، حمایت روانی از خانواده ها، انتقال مجروحان و شهدا حاصل زحمات شبانه روزی شما عزیزان در این ۱۲ روز بود.

فعالیت بیش از ۸ هزار امدادگر در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

افشار با اشاره به آمار شهدا و مجروحان این جنگ گفت: تا به امروز این جنگ تحمیلی، ۶۵۰ شهید و ۵ هزار و ۳۶۰ مجروح برجای گذاشته است که ۲۸۳ نفر از شهدا توسط امدادگران هلال احمر منتقل شدند.
 

حضور امدادگران هلال احمر در ۵۰۳ نقطه مورد هدف حمله رژیم صهیونیستی 

وی افزود: امدادگران در ۵۰۳ نقطه مورد هدف قرار گرفته حضور پیدا کرده و امدادرسانی انجام دادند.

دبیر کل جمعیت هلال احمر ادامه داد: در این ۱۲ روز، ۴۴۸ تیم آواربرداری و ۱۷۸ تیم سگ زنده یاب یا آنست به کارگیری شدند. همچنین یکهزار و ۱۰۰ نفر اسکان اضطراری داده شدند.

افشار گفت:۲۳۰ تیم واکنش سریع و ۲۳۰ تیم پشتیبانی نیز در این بازه زمانی فعالیت کردند. در مجموع ۸ هزارو ۳۱۸ نفر از امدادگران ما در این جنگ دوشادوش سایر نیروهای امدادی و نیروهای مسلح خدمت کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha