• یکشنبه / ۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404040804822
  • خبرنگار : 50189

حمایت قاطع بسیج اساتید علوم پزشکی کرمان از مقابله با جنگ شناختی و فساد اداری

حمایت قاطع بسیج اساتید علوم پزشکی کرمان از مقابله با جنگ شناختی و فساد اداری

ایسنا/کرمان در دیدار جمعی از اعضای بسیج اساتید دانشگاه علوم پزشکی کرمان با دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، بر ضرورت مقابله جدی با جنگ شناختی و فساد اداری تأکید شد.

مهدی بخشی، دادستان مرکز استان کرمان، امروز هشتم تیر در این نشست که به مناسبت هفته قوه قضاییه برگزار شد، با اشاره به شرایط حساس کنونی کشور گفت: اگر بگوییم ایران در جنگ‌های اخیر به‌تنهایی ایستاده است، سخنی گزاف نگفته‌ایم. دشمنان امروز با ابزار رسانه و پلتفرم‌های خارجی، ذهن جوانان ما را هدف گرفته‌اند.
وی با هشدار نسبت به تهدیدات نوین دشمنان افزود: تسخیر ذهن‌ها از طریق پلتفرم‌های خارجی، ابزاری بسیار ارزان‌تر اما به‌مراتب خطرناک‌تر از موشک و جنگ سخت است. بسیاری از این پلتفرم‌ها در واقع پوششی برای سازمان‌های جاسوسی هستند که با اهداف پیچیده امنیتی فعالیت می‌کنند و با تولید محتوای مخرب، ذهن ملت‌ها را به تسخیر خود درمی‌آورند.

دادستان کرمان با اشاره به خیانت برخی افراد در حوادث اخیر کشور گفت: در جنگ ۱۲ روزه اخیر، عده‌ای بسیار اندک در داخل دست به خیانت زدند؛ این همان نتیجه خطرناک جنگ شناختی و مسخ فکری است.

وی همچنین بر نقش محوری نهادهایی مانند آموزش‌وپرورش، روحانیت و بسیج در تربیت نیروهای انقلابی تأکید کرد و از اساتید دانشگاه‌های کشور خواست با انجام تکلیف انقلابی خود، حامی ارزش‌های اسلامی و وفاداران به نظام باشند.

در ادامه این دیدار، رئیس بسیج اساتید دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تأکید بر نقش دانشگاه در صیانت از ارزش‌های انقلاب گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمان نخستین دانشگاه علوم پزشکی فارسی‌زبان است که بسیج اساتید را تشکیل داده و تلاش می‌کند با ترویج مباحث دینی، اعتقادی و انقلابی، زمینه آشنایی هرچه بیشتر اساتید و دانشجویان با مبانی اسلام و انقلاب را فراهم سازد.

وی همچنین با استقبال از رویکرد قاطع قوه قضاییه در مقابله با فساد اداری و مالی گفت: جامعه دانشگاهی کرمان آماده است تا با تمام توان از این مسیر حمایت کرده و اجازه ندهد که این مبارزه حیاتی در شرایط حساس جنگ شناختی، تضعیف شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha