• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404041006400
  • خبرنگار : 50996

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی:

مقابله و پیشگیری از اعتیاد، یکی از محورهای اصلی فعالیت آموزش و پرورش است

مقابله و پیشگیری از اعتیاد، یکی از محورهای اصلی فعالیت آموزش و پرورش است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: هنگامی که مسائل مرتبط با اعتیاد از سطح بزرگسالان به نوجوانان و کودکان سرایت می‌کند، این روند می‌تواند به گسترش یک پدیده نامطلوب بینجامد. در آموزش و پرورش، یکی از محورهای اصلی فعالیت ما، مقابله و پیشگیری از اعتیاد است.

مصطفی اسدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در راستای اهتمام دولت، رئیس جمهوری تاکنون ۳۳ جلسه در حوزه آموزش و پرورش با حضور مستقیمش برگزار کرده‌ است، یعنی در مدت ۹ ماه، به‌طور میانگین ماهانه ۲.۲ جلسه، این در حالی است که در مجموع دولت‌های پیشین، شاید به زحمت این تعداد جلسه در این حوزه برگزار شده باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی بیان کرد: برگزاری جلسات شورای‌ عالی آموزش و پرورش با حضور شخص رئیس‌ جمهوری، اتفاقی بی‌سابقه است، در این جلسات، استاندار هر استان نیز به نمایندگی از شورای آموزش و پرورش استان، در حضور رئیس‌ جمهوری صحبت می‌کند.

اسدی ادامه داد: در جریان همین فعالیت‌ها، پویشی در راستای تحقق عدالت آموزشی در خراسان رضوی با عنوان «با من» طراحی و رونمایی شده که در راستای این پویش ۷۲۵ پروژه تعریف و شروع شده و تا پایان سال به اتمام خواهد رسید.

یکی از محورهای اصلی فعالیت آموزش و پرورش مقابله و پیشگیری از اعتیاد است

پیگیری هدفمند و هوشمندانه موضوع اعتیاد دانش‌آموزان 

وی درباره پیگیری موضوع اعتیاد دانش‌آموزان گفت: در آموزش و پرورش تلاش می‌کنیم موضوع اعتیاد را بیش از حد پررنگ نکنیم، اما آن را به‌صورت هوشمندانه و هدفمند پیگیری می‌کنیم. هنگامی که مسائل مرتبط با اعتیاد از سطح بزرگسالان به نوجوانان و کودکان سرایت می‌کند، این روند می‌تواند به گسترش یک پدیده نامطلوب بینجامد که در آموزش و پرورش، یکی از محورهای اصلی فعالیت ما، مقابله و پیشگیری از اعتیاد است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه اعتیاد بیشتر در مقطع متوسطه دوم رواج دارد، تصریح کرد: موضوع آسیب‌های اجتماعی دانش آموزان در قالب طرح ملی «نماد» پیگیری می‌شود. این طرح همان نظام مراقبت از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان است.

اسدی توضیح داد: اقدامات این حوزه به چند مرحله تقسیم می‌شود؛ نخست شناسایی بر اساس اطلس آسیب‌های اجتماعی است‌ که بر اساس آن  با رصد و پایش دانش آموزان اطلس آسیب‌های اجتماعی یا نقشه خطرپذیری آسیب‌های اجتماعی تدوین می‌شود، در مرحله بعد وارد اقدامات پیشگیرانه شده و در مرحله سوم با اقدامات حمایتی و درمانی با همکاری نهادهای مسئول مانند معاونت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی قوه قضائیه، سازمان بهزیستی و سایر دستگاه های شورای ائتلاف نماد مداخله‌های موثر می‌کنیم.

وی درباره دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل نیز گفت: در رابطه با دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل، آموزش و پرورش مسئولیت قانونی ندارد و متولی آن سایر نهادها هستند، اما بر اساس مسئولیت اجتماعی به این مسئله ورود پیدا می‌کنیم.

او فوت، چند معلولیتی بودن، مهاجرت، تحصیل در مدارس خاص (مسجد محور)، فقر و مشکلات اقتصادی و ... را از علل بازماندگی از تحصیل ذکر کرد و گفت: درباره آمار بازماندگان از تحصیل آماری که وجود دارد، با واقعیت بیرونی تفاوت دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به پرداخت مطالبات فرهنگیان نیز خاطرنشان کرد: بیش از ۹۰ درصد مطالبات معلمان تا شب عید پرداخت شده و فقط پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۳ پرداخت نشده که در حال تامین اعتبار است و در آینده نزدیک و قبل از مهر پرداخت می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha