• دوشنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404041609559
  • خبرنگار : 50402

رئیس مرکز اورژانس خبرداد

ثبت ۱۰۹ تماس مزاحم به اورژانس همدان در تاسوعا و عاشورای حسینی

ثبت ۱۰۹ تماس مزاحم به اورژانس همدان در تاسوعا و عاشورای حسینی

ایسنا/همدان رئیس مرکز اورژانس۱۱۵ و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان از ارائه خدمات درمانی به ۵۸۹ بیمار و مصدوم توسط مرکز اورژانس ۱۱۵ در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خبر داد و گفت: متأسفانه ۱۰۹ تماس مزاحم نیز در این دو روز ثبت شده است.

 دکتر محمدرضا شکوهی اظهار کرد: در ایام  تاسوعا و عاشورای حسینی مرکز اورژانس ۱۱۵ با تمام ظرفیت خود در راستای ارائه خدمات درمانی و پاسخگویی به نیازهای مردمی فعالیت داشت و در این دو روز، ۵۸۹ نفر از خدمات درمانی حضوری بهره‌مند شده‌اند که با اعزام تیم‌های درمانی به محل، اقدامات پزشکی لازم برای آنان انجام گرفته است.

شکوهی تصریح کرد: همچنین پزشکان و پرستاران واحد ارتباطات و کنترل عملیات مرکز اورژانس طی این مدت، پذیرای ۱۹۴۴ تماس تلفنی از سوی هم‌ استانی‌ها بوده‌اند. از این تعداد ۱۲۴۴ مورد مشاوره‌های تخصصی پزشکی و دارویی توسط پزشکان و پرستاران مجرب ارائه شده که نقش بسزایی در کاهش مراجعه حضوری و افزایش کیفیت پاسخگویی ایفا کرده‌اند.

به‌گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز اورژانس همدان، وی خاطرنشان کرد: متأسفانه ۱۰۹ تماس مزاحم نیز ثبت شد که موجبات اخلال در روند خدمت‌رسانی و پاسخگویی به نیازهای واقعی را فراهم آوردند؛ امید است با فرهنگ‌سازی مناسب، شاهد کاهش این موارد در آینده باشیم.

شکوهی یادآوری کرد: مرکز اورژانس با تکیه بر دانش تخصصی، تجهیزات به‌روز و تعهد اخلاقی نیروهای خود، همواره در مسیر خدمت به مردم و پاسداشت ارزش‌های انسانی و دینی گام برمی‌دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha