به گزارش ایسنا، صبح امروز (سهشنبه) فرزانه صادق به همراه معاونان خود وارد استان چهارمحال و بختیاری شد که این سفر با هدف بازدید از پروژههای حمل و نقلی و مسکن و شهرسازی انجام شده است.
صادق در این سفر با سید ابوالحسن فاطمی - نماینده ولی فقیه در چهار محال و بختیاری - دیدار کرد و به تشریح برخی از اقدامات این وزارتخانه در ایام جنگ ۱۲ روزه و همچنین تشریح تمامی برنامههای استان پرداخت.
وزیر راه و شهرسازی در این بازدید با اشاره به اینکه اگرچه جنگ ۱۲ روزه تحمیلی را پشت سر گذاشتیم اما هیچ اعتمادی به رژیم بیریشه صهیونی وجود ندارد که بگوییم جنگ تمام شده است یا خیر، گفت: در همین ۱۲ روز با وجود آنکه سرداران، دانشمندان و هموطنان فراوانی را از دست دادیم که به گواه رییس بنیاد شهید تعداد آنها به ۱۱۰۰ نفر میرسد اما قدرت ما به دنیا نشان داده شد.
صادق افزود: در قبال این جنگ تحمیلی قدرت کشور ما نیز به دنیا ثابت شد. اینکه اگر پای میز مذاکره جنگ را تحمیل میکنند، حتماً پاسخش را نیز میبینند.
وی در بخش دیگری از گفتوگوی خود با بیان اینکه خدماتی که وزارت راه و شهرسازی ارائه میدهد بخش زیادی از مطالبات مردم را در بر میگیرد که شامل حوزههای مسکن و شهرسازی، حمل و نقل ریلی، جادهای، هوایی و بنادر است، گفت: مسئولیت مهمی که ما برعهده داشتیم این بود که با شروع جنگ تحمیلی توانستیم کالاهای اساسی را از بنادر جابجا کنیم و مردم مشکلی در تامین کالاهای اساسی نداشتند.
صادق ضمن قدردانی از زحمات مردم و پشتیبانی ۱۰۰ درصدی آنها در این جنگ ۱۲ روزه در خصوص اهداف سفر خود به استان چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: بازدیدها با هدف رفع کاستیها و موانع انجام میشود و تلاش خواهیم کرد ریلگذاری راهآهن شهرکرد - سفیددشت - مبارکه - اصفهان در دولت چهاردهم به نتیجه برسد.
وزیر راه و شهرسازی به بازدیدهای خود در حوزههای جاده و مسکن اشاره کرد و گفت: تاکید داریم که خدمات پشتیبان سکونت حتما در افتتاحات شکل گرفته باشد. این خدمات شامل مدرسه، پارک، کلانتری و دیگر خدمات هستند که شهر به آنها نیاز دارد؛ بنابراین امید داریم بعد از این سفر تمامی اقدامات سرعت بیشتری بگیرد و مردم حلاوت آن را در زندگی خود حس کنند.
وی با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری به شبکه ریلی کشور متصل خواهد شد، گفت: اگر ریلگذاری در این استان سریعتر به نتیجه برسد هم میتواند مسافر را جابهجا کند و هم پشتیبان صنعت کشاورزی این استان باشد.
صادق در مراسم آغاز عملیات ریلگذاری راهآهن مبارکه - سفید دشت - شهرکرد اظهار کرد: در این جنگ ۱۲ روزه نبود که مورد ظلم واقع شدیم ما سالهاست که تحریمهای ظالمانه را می چشیم و علیرغم تحریمهای ظالمانه امروز گرد هم آمدیم تا یکی از موثرترین پروژههای کشور را آغاز کنیم و ریلگذاری آن را انجام دهیم.
وی افزود: در تمام این سالها با تمام محدودیتها با دانش مهندسی، همدلی و وفاق توانستیم به این مرحله برسیم و افقی که در پیش داریم با اتفاقاتی که افتاد بسیار روشنتر و امیدبخش تر خواهد بود.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه به جهت تلاشهایی که انجام شد ریل در بام ایران می نشانیم، گفت: این اقدام با پشتیبانیهای مالی که تا امروز انجام شده از جمله همراهی سازمان برنامه و بودجه، همدلی استاندار و مطالبهگری و پیگیری نمایندگان صورت گرفتهاست.
وی عنوان کرد: با پشتیبانیهای اعتباری انجام گرفته امیدواریم سوت این قطار پایان سال ۱۴۰۵ به صدا درآید. وظیفه سنگینی نیز به دوش ما است که اقدامات اجرایی را تسریع کنیم.
صادق در ادامه گفت: ریل در توسعه زیربنایی کشور بسیار اثرگذار است و مزیتی که ریل در توسعه کشور دارد نه تنها در کشور ما بلکه در دنیا ریل ستون فقرات توسعه است و امروز می گوییم که استان چهارمحال و بختیاری به شبکه ریلی کشور متصل خواهد شد. این استان اشتغال و قطب کشاورزی بودنش اثر بخش است اگر این ریل هرچه سریعتر به نتیجه برسد. که در نهایت هم میتواند مسافر را جابه جا کند و هم پشتیبان صنعت کشاورزی این استان باشد.
وی در ادامه به راههای استان نیز اشاره کرد و گفت: در بازدید از شهرستانهای استان چهارمحال و بختیاری یکی از معضلاتی که با آن مواجه شدیم پروژههای زیاد نیمه تمام در استان بود. همین ریلهم حدود ۱۵ سال طول کشیده تا به این مرحله برسد. قطعا برنامهریزی خواهیم کرد که با تزریق منابع اتمام پروژههای نیمه تمام را تسریع بخشیم و تسهیل کنیم.
در ادامه نیز وزیر راه و شهرسازی از محور شهرکرد - شلمزار بازدید کرد و از نزدیک در جریان جزئیات آن قرار گرفت.
در این زمینه، خدایار باقری هارونی - مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری - اظهار کرد: بخش اول این محور به طول ۳۵ کیلومتر که تاکنون ۱۸ کیلومتر آن چهارخطه شده در صورت تامین اعتبار مورد نیاز، پیشبینی میشود که تا پایان امسال ۱۰ کیلومتر دیگر از این محور چهاربانده شود.
به گفته وی، این محور نیازمند چهار زیرگذر حیاتی برای عبور خودروها و مردم در شهرهای کیان، طاقانک، روستای بهرام آباد و روستای شمس آباد است.
انتهای پیام
نظرات