• سه‌شنبه / ۱۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۷:۱۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404041710488
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

معاون استاندار کرمانشاه:

برخورد با زمین‌خواری باید تشدید شود

برخورد با زمین‌خواری باید تشدید شود

ایسنا/کرمانشاه معاون عمرانی استانداری کرمانشاه گفت: پدیده شوم و غیرقانونی زمین خواری، مصداق عینی تجاوز به حقوق عامه مردم است و باید با متخلفان این حوزه با جدیت برخورد شود.

طهماسب نجفی، امروز ۱۷ تیر در نشست کارگروه مبارزه با زمین خواری استان اظهار کرد: بر اساس قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات، هرگونه تغییر کاربری در این اراضی در خارج از محدوده قانونی شهرها و شهرک‌ها بجز در موارد ضروری ممنوع است.

وی با تاکید بر اینکه زمین‌خواری آثار مخرب فراوانی بر جامعه و محیط زیست دارد، عنوان کرد: از جمله این آثار می‌توان به تخریب جنگل‌ها و مراتع، تخریب زمین های حاصلخیز و کاهش تولید و به خطرافتادن امنیت غذایی جامعه، آلودگی آب‌ها، افزایش قیمت مسکن و زمین و ... اشاره کرد.
 
معاون عمرانی استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: در واقع زمین‌خواری  تصرف غیرقانونی اراضی دولتی و ملی است که به بیت‌المال و حقوق مردم آسیب می‌رساند و به افزایش نابرابری‌های اجتماعی و تضعیف عدالت منجر می‌شود.

وی تاکید کرد: مدیریت ارشد استان، مجموعه دادگستری و دستگاه های نظارتی و انتظامی و دیگر دستگاه‌های مرتبط، با جدیدت تمام با متخلفان در حوزه های مختلف زمین خواری، تغییر کاربری‌ها و ساخت و سازهای غیرقانونی و... به صورت قانونی برخورد جدی خواهند کرد.

‌نجفی، مشارکت مردمی و افزایش آگاهی عمومی را عامل مهمی در کنترل زمین خواری، ساخت و سازهای غیرمجاز و... دانست و گفت: مشارکت مردم و رسانه‌ها در شناسایی و گزارش موارد مرتبط با این حوزه به دستگاه‌های نظارتی می‌تواند در پیشگیری از این پدیده شوم بسیار موثر باشد. 

وی در بخش دیگری از سخنانش بر ضرورت برخورد جدی و پیشگیرانه با ساخت و سازهای غیرمجاز تاکید کرد و گفت: این برخوردهای قانونی اگر در همان روزهای اولیه صورت بگیرد، از بسیاری از ساخت و سازهای غیرقانونی می‌توان جلوگیری کرد.

معاون عمرانی استاندار کرمانشاه همچنین تاکید کرد: طبق مصوبه کارگروه مبارزه با زمین خواری، انشعابات غیرمجاز باید قطع شود و واگذاری هرگونه انشعاب موقت توسط دستگاه‌های خدمات رسان هم ممنوع است و دستگاه‌های مرتبط باید با جدیدت این مصوبه را اجرایی کنند.

وی همچنین با تاکید بر رعایت حق آبه رودخانه‌ها گفت: برداشت‌های غیرمجاز و بی‌رویه باعث خشک شدن رودخانه های مهم استان و پدید آمدن آثار مخرب زیست محیطی شده و اداره محیط زیست باید برای احیای حق آبه رودخانه‌ها به شکل قانونی اقدام کند.

در این نشست گزارشی از انسداد چاه‌های غیرمجاز، قطع انشعابات غیرمجاز و برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز و زمین خواری توسط دستگاه‌های مرتبط در سطح استان ارائه شد.

دراین نشست مقرر شد شورا و دهیاری‌ها و بنیاد مسکن نسبت به معرفی ساخت و سازهای غیرمجاز خارج از محدوده طرح هادی به امور اراضی اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha